Βάικινγκς-Στίλερς, μονόδρομος η νίκη

Reading time1 λ

Εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα στο μεγάλο ματς του NFL και σε άλλα αθλήματα

Το NFL, το πρωτάθλημα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, μπαίνει στην τελική ευθεία της regular season. Τα ξημερώματα της Παρασκευής διεξάγεται η πολύ σημαντική αναμέτρηση Μινεσότα Βάικινγκς-Πίτσμπεργκ Στίλερς. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα τόσο πριν από την έναρξη του ματς όσο και στο live.

H νίκη είναι μονόδρομος τόσο για τους Μινεσότα Βάικινγκς όσο και για τους Πίτσμπεργκ Στίλερς. Επί του παρόντος δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να λάβουν μέρος στα playoffs, αλλά μια νίκη θα βελτιώσει την κατάστασή τους και θα δώσει νέα ώθηση στην προσπάθειά τους στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Οι Βάικινγκς προέρχονται από ήττα – σοκ κόντρα στους Ντιτρόιτ Λάιονς (29-27) που έχουν τη χειρότερη ομάδα στην λίγκα. Συνολικά, έχουν χάσει στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και έχουν ρεκόρ 5-7. Οπότε ψάχνουν αντίδραση κόντρα στους Στίλερς και ίσως να χρειαστεί να παλέψουν για τη νίκη δίχως τον σταρ wide receiver Άνταμ Θίλεν, ο οποίος δεν βρίσκεται στο 100%.

Οι Στίλερς, από τη μεριά τους, έκαναν την έκπληξη κόντρα στους Μπάλτιμορ Ρέιβενς (20-19), που έχουν πολύ καλύτερη ομάδα από εκείνους. Αν μη τι άλλο έδειξαν πως έχουν την ικανότητα να κοιτάξουν στα μάτια ποιοτικότερους αντιπάλους, με την άμυνά τους να παρουσιάζεται βελτιωμένη. Θα το χρειαστούν αυτό καθώς με ρεκόρ 6-5-1 αν θέλουν να παίξουν στα playoffs καλούνται να πάρουν τη νίκη επί των Βάικινγκς, ενώ ακολουθούν κι άλλα δύσκολα παιχνίδια.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα και σε άλλα αθλήματα. Το βόλεϊ, το χάντμπολ και το χόκεϊ επί πάγου υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις και ευκαιρίες για ποντάρισμα.