Γκάζια στο Moto GP

Reading time1 λ

Αρχίζει η πρώτη κούρσα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με σούπερ επιλογές για στοίχημα

Έφτασε η ώρα. Η μεγάλη περίοδος της αναμονής τελείωσε. Οι μηχανές ανάβουν και το νέο πρωτάθλημα του Moto GP αρχίζει με το Grand Prix του Κατάρ. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα τόσο για τη συγκεκριμένη κούρσα που ανοίγει την αυλαία, αλλά και μακροχρόνια στοιχήματα.

Στην πίστα του Λοσάιλ, λοιπόν, γίνεται η αρχή ενός πρωταθλήματος που προβλέπεται συναρπαστικό και αμφίρροπο. Το πρώτο χωρίς τον «Γιατρό» Βαλεντίνο Ρόσι αφού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αλλά και το πρώτο με τον Μαρκ Μάρκεθ να νιώθει και πάλι στο 100% των δυνατοτήτων του μετά από τον τραυματισμό του.

Στη διάρκεια των δοκιμών, η Ducati εμφανίστηκε άκρως ανταγωνιστική και ικανή να λειτουργεί πολύ γρήγορα σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Σε τέτοιο βαθμό που ο Πέκο Μπανιάια να θεωρείται το φαβορί για να πάρει τη νίκη στο Grand Prix του Κατάρ. Ο Ιταλός πιλότος έχει δείξει σημάδια ωριμότητας και πως έχει κάνει το βήμα μπροστά που περίμεναν οι υπεύθυνοι της ομάδας.

Βέβαια, ο Μαρκ Μάρκεθ με Honda θέλει να στείλει να στείλει το δικό του μήνυμα στο υπόλοιπο grid πως έχει… επιστρέψει για τα καλά, ενώ φυσικά υπάρχει και ο νυν Παγκόσμιος Πρωταθλητής Φάμπιο Κουαρταράρο με τη Yamaha του που θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, αν και διαφαίνονται κάποια προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας. Έπειτα, υπάρχει και η Suzuki με τον Τζουάν Μιρ να νιώθει έτοιμος να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να παλέψει για τη διεκδίκηση του τίτλου. Την ίδια στιγμή, δε, να σημειώσουμε πως βελτιωμένες αναμένονται και οι ομάδες Ducati Pramac και Ducati Gresini, αλλά και η Aprilia, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την πορεία των υπόλοιπων Yamaha, αλλά και των KTM.