Ευκαιρίες σε πολλά αθλήματα

Reading time1 λ

Πλούσια δράση και επιλογές για ποντάρισμα σε βόλεϊ, πόλο, τένις και χάντμπολ

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η σεζόν σε πολλά αθλήματα και το κουπόνι του στοιχήματος είναι γεμάτο από συναρπαστικά ματς και μοναδικές ευκαιρίες για έξυπνα bets. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Αρχίζουμε με το βόλεϊ. Η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών ολοκληρώνεται σήμερα με την αναμέτρηση Μαρκόπουλο-Πανναξιακός. Το Μαρκόπουλο μπαίνει στο ματς ως το απόλυτο φαβορί για να πάρει τη νίκη. Με δύο επιτυχίες στα τρία τελευταία παιχνίδια του δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έτοιμο για την πρόκληση κόντρα σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της λίγκας. Στο βόλεϊ, δε, σήμερα διεξάγεται ακόμη μια πολλά υποσχόμενη αγωνιστική στο CEV Champions League των ανδρών με σπουδαία ματς που προσφέρουν πολλές στοιχηματικές επιλογές.

Περνάμε στο πόλο, όπου σε εξέλιξη βρίσκεται το LEN Champions League, η κορυφαία διοργάνωση συλλόγων στην Ευρώπη. Με αναμετρήσεις όπως: OSC Opus Via-Ρέκο και Σπαντάου-Στεάουα Βουκουρεστίου το ενδιαφέρον για ποντάρισμα είναι έντονο καθώς οι επιλογές παρουσιάζονται ελκυστικές.

Συνεχίζουμε με το τένις. Εκεί, η δράση είναι διάσπαρτη σε αρκετά ενδιαφέροντα τουρνουά όπου συμμετέχουν πολλά υποσχόμενοι αθλητές και αθλήτριες. Ένα από αυτά τα τουρνουά είναι και το WTA Challenger της Λιμόζ στη Γαλλία, όπου ξεχωρίζουν τα ματς: Μαλορί Νοέλ-Άνα Μπόγκνταν, Βέρα Ζβονάρεβα-Νατάλια Βιχιγιάντσεβα και Βιτάλια Ντιατσένκο-Άλισον Βαν Ούιτβανκ.

Κλείνουμε με το χάντμπολ. Συναρπάζει η αναμέτρηση Γαλλία-Σουηδία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γυναικών σε ένα κουπόνι γεμάτο ευκαιρίες για ποντάρισμα σε «δυνατές» αναμετρήσεις από όλο τον κόσμο. Φυσικά, την παράσταση κλέβουν τα ματς που διεξάγονται για το πρωτάθλημα της Δανίας, αλλά και της Γαλλίας.