Κάουμποϊς-Ρέιντερς, με ξεκάθαρο φαβορί

Reading time2 λ

Συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα στο NFL και σε άλλα αθλήματα

Ανοίγει απόψε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής του NFL, του πρωταθλήματος αμερικάνικου ποδοσφαίρου, με τρεις αναμετρήσεις καθώς διεξάγονται οι παραδοσιακοί αγώνες της Ημέρας των Ευχαριστιών στις Η.Π.Α. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές ευκαιρίες για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα επιλογών.

Το πιο ξεχωριστό ματς είναι αναμφίβολα το Ντάλας Κάουμποϊς-Λας Βέγκας Ρέιντερς. Οι Ντάλας Κάουμποϊς είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να πάρουν τη νίκη. Διαθέτουν ποιοτικότερο ρόστερ και βρίσκονται σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, σε συνδυασμό με το ότι παίζουν στην έδρα τους, όπου είναι πολύ δυνατοί αυτή τη σεζόν. Επιπλέον, ο προπονητής Μάικ ΜακΚάρθι και οι παίκτες του θέλουν ν’ αφήσουν πίσω τους την ήττα από τους Κάνσας Σίτι Τσιφς και να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Οι Ντάλας Κάουμποϊς ως τώρα έχουν ρεκόρ 7-3.

Οι Λας Βέγκας Ρέιντερς μπήκαν δυνατά στην αγωνιστική περίοδο. Πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις και έμοιαζαν έτοιμοι να μπουν στα playoffs, όταν εξωγαγωνιστικά ζητήματα τους έβγαλαν από την πορεία τους. Άλλαξαν προπονητή, έλυσαν το συμβόλαιο του καλύτερου wide receiver τους και μετρούν τρεις σερί ήττες. Το ρεκόρ τους είναι πια πέντε νίκες και ισάριθμες ήττες. Ακόμη προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να μπουν σε μια σειρά, κάτι που δεν είναι και εύκολο μιας και έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες.

Σπουδαίες επιλογές για στοίχημα προσφέρονται και στην αναμέτρηση Νιού Όρλιανς Σεντς-Μπάφαλο Μπιλς. Αμφότερες έπεσαν… θύματα εκπλήξεων την περασμένη αγωνιστική. Οι Σεντς ηττήθηκαν από τους Φιλαντέλφια Ιγκλς και οι Μπιλς από τους Ιντιανάπολις Κολτς. Τόσο οι μεν όσο και οι δε, θέλουν να αφήσουν τις αναπάντεχες ήττες πίσω τους. Ενδιαφέρουσα και η «μάχη» Ντιτρόιτ Λάιονς-Σικάγο Μπέαρς.

Αξιόλογες επιλογές για ποντάρισμα θα βρείτε και σε άλλα αθλήματα. Το χάντμπολ προσφέρει συναρπαστικούς αγώνες για το CEV Champions League. «Δυνατά» ματς γίνονται στο βόλεϊ, αλλά και στο τένις.