Στίλερς-Μπέαρς, όλα ανοιχτά

Reading time1 λ

Αμέτρητες επιλογές για ποντάρισμα στο μεγάλο ματς του NFL και σε άλλα αθλήματα

Η 9η αγωνιστική του NFL, του πρωταθλήματος αμερικάνικου ποδοσφαίρου, ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Τρίτης με την αναμέτρηση Πίτσμπεργκ Στίλερς-Σικάγο Μπέαρς στο «Heinz Field». Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε πλούσιες επιλογές για ποντάρισμα τόσο πριν από την έναρξη του ματς όσο και στη διάρκεια του στο live.

Οι Πίτσμπεργκ Στίλερς (ρεκόρ 4-3) παρατάσσονται αισιόδοξοι πως θα πετύχουν την 4η συνεχόμενη νίκη τους. Έπειτα από μια «κοιλιά» στην απόδοσή τους, νίκησαν τους Ντένβερ Μπρόνκος, τους Σιάτλ Σίχοκς και τους Κλίβελαντ Μπράουνς. Ευνοήθηκαν, πάντως, από τις συγκυρίες, αλλά η αλήθεια είναι πως έδειξαν βελτίωση και στην απόδοσή τους σε άμυνα και επίθεση. Στο ματς που έχουν να δώσουν με τους Σικάγο Μπέαρς λογαριάζονται ως το φαβορί, αλλά παραμένουν αμφιβολίες για το ποιο είναι το πραγματικό τους επίπεδο.

Οι Σικάγο Μπέαρς, από τη μεριά τους, έχουν ρεκόρ 3-5 κι αναζητούν μια νίκη που θα τους ενθαρρύνει ενόψει της συνέχειας. Προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες και μάλιστα με κακές εμφανίσεις. Το θετικό γι’ αυτούς είναι πως αναμένεται να ενισχυθούν στην άμυνά τους με την επιστροφή στη βασική σύνθεση σημαντικών παικτών. Βέβαια, το πρόβλημά τους στην επίθεση δεν λύνεται εύκολα κι εκεί καλούνται να κάνουν το μεγάλο άλμα σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους. Αξίζει ν’ αναφέρουμε πως ο προπονητής Ματ Νάγκι ξεπέρασε τον κορωνοϊό και θα καθοδηγήσει κανονικά την ομάδα. Ο Αμερικανός τεχνικός, πάντως, βρίσκεται υπό αμφισβήτηση και μια νέα ήττα συνοδευόμενη από κακή εμφάνιση μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις.

Πέραν του NFL, ευκαιρίες για έξυπνα bets παρουσιάζουν μια σειρά από άλλα αθλήματα όπως το τένις, το χάντμπολ, το βόλεϊ και φυσικά το χόκεϊ επί πάγου καθώς η κανονική περίοδος του NHL συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.