Βραδιά Champions League σε βόλεϊ, χάντμπολ

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των δύο αθλημάτων και όχι μόνο

Πλούσιο είναι το κουπόνι των σπορ με δυνατά ματς σε βόλεϊ, χάντμπολ και τένις. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα σε κορυφαίες αποδόσεις.

Αρχίζουμε με βόλεϊ και τους δύο ημιτελικούς του CEV Champions League ανδρών. Από τη μια η πολωνική μονομαχία Κένζιερζιν-Γιαστρέμπσκι και από την άλλη η ιταλική Τρεντίνο-Περούτζια. Η Κένζιερζιν έχει το πάνω χέρι για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του θεσμού μιας και στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε με 3-0 σετ. Έδειξε και στο παρκέ πως είναι η καλύτερη ομάδα από τις δύο και μια από τις ισχυρές διεκδικήτριες του τροπαίου. Στο άλλο ζευγάρι, τα πάντα είναι ανοικτά μετά τη νίκη της Τρεντίνο με 3-2 σετ. Οι δύο ομάδες είναι περίπου ίδιας δυναμικότητας και η αναμέτρησή τους προβλέπεται συναρπαστική.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΑΒΟΡΙ ΣΕ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΤΕΝΙΣ

Περνάμε στο χάντμπολ, όπου συνεχίζονται τα πλέι οφ του EHF Champions League με αγώνες υψηλού επιπέδου: Πικ Σέγκεντ-Φλένσμπουργκ Χάντεβιτ και Παρί Σεν Ζερμέν-Έλβερουμ. Η Φλένσμπουργκ Χάντεβιτ ξεπέρασε την αντίπαλό της στο πρώτο ραντεβού τους με 25-21. Ξέρει πως την περιμένει δύσκολη αποστολή στην Ουγγαρία, με την Πικ Σέγκεντ να είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη. Στο άλλο ζευγάρι, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Έλβερουμ έφεραν 30-30 στο α’ ματς. Τώρα, η Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει «χτιστεί» για να διεκδικήσει τον τίτλο, μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο.

Στο τένις, οι προβολείς πέφτουν στο τουρνουά ATP του Μαρόκου. Σε πρώτο πλάνο το ματς Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ-Αλεξ Μόλτσαν. Ο Οζέρ Αλιασίμ είναι το φαβορί για να πάρει την πρόκριση, αλλά και για να κάνει μια πολύ καλή πορεία στο τουρνουά. Επίσης ξεχωριστό στοιχηματικό ενδιαφέρουν έχουν τα τουρνουά ATP Χιούστον για το ανδρικό σιρκουΐ και το WTA Τσάρλεστον για το γυναικείο.