Κολτς-Τσάρτζερς, με φόρα

Reading time1 λ

Συναρπαστικές ευκαιρίες για στοιχημα στο κουπόνι NFL σε κορυφαίες αποδόσεις

Τα ξημερώματα της Τρίτης (03:15, 27/12) ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος του NFL με το ματς Ιντιανάπολις Κολτς-Λος Άντζελες Τσάρτζερς. Το αμερικάνικο ποδόσφαιρο βρίσκεται στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου και εξελίσσεται η «μάχη» για τα πλέι οφ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πλούσιο κουπόνι με συγκλονιστικές αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Οι Λος Άντζελες Τσάρτζερς πηγαίνουν στο ματς έχοντας νικήσει σε τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους κι ενώ αποδίδουν σε πολύ υψηλό επίπεδο σε επίθεση (22 πόντοι κατά μέσο όρο στη σεζόν) και άμυνα. Με ρεκόρ 8-6 χρειάζονται τη νίκη για να αγκαλιάσουν την πρόκριση στα πλέι οφ και τους ευνοεί που ξέρουν τα αποτελέσματα των άμεσων ανταγωνιστών τους.

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Λος Άντζελες Τσάρτζερς σε στιγμές μεγάλης πίεσης χάνουν την ψυχραιμία τους και γίνονται μια αλλοπρόσαλλη ομάδα, ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΛΤΣ

Οι Ιντιανάπολις Κολτς έχουν ρεκόρ 4-9. Μπήκαν στη σεζόν έχοντας φιλοδοξίες, αλλά γρήγορα όλα πήγαν… στράφι με την ομάδα να μην μπορεί να βρει ρυθμό. Προέρχεται από μια ιστορική ήττα. Προηγούνταν με 33-0 των Μινεσότα Βάικινγκς στο ημίχρονο, αλλά… κατάφεραν και έχασαν. Τέτοια διαφορά με δύο περιόδους να απομένουν δεν είχε ανατραπεί ποτέ στα χρονικά του NFL.

Έτσι, ενόψει του αγώνα με τους Λος Άντζελες Τσάρτζερς κι ανεξαρτήτως του γεγονότος πως είναι αδιάφοροι οι Ιντιανάπολις Κολτς θα ψάξουν αντίδραση μπροστά στο κοινό τους που περιμένει από την ομάδα να δείξει κάτι καλύτερο από ότι την προηγούμενη αγωνιστική. Επιπλέον, αναμένονται αλλαγές, με τον έμπειρο Νικ Φόουλς να προωθείται ως βασικός quaterback σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η επίθεση (18 πόντοι κατά μέσο όρο στη σεζόν).