Ολυμπιακός-Εθνικός, σούπερ τελικός

Reading time2 λ

Καταπληκτικές επιλογές για ποντάρισμα στο μεγάλο ματς του πόλο – Πλούσια δράση σε χάντμπολ και βόλεϊ

Ο τελικός του Σούπερ Καπ Ευρώπης γυναικών είναι… ελληνικός. Ολυμπιακός-Εθνικός Πειραιώς κοντράρονται για το μεγάλο τρόπαιο σήμερα (18:00). Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα σε ευρεία γκάμα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Ο Ολυμπιακός λογαριάζεται ως το μεγάλο φαβορί αυτού του ντέρμπι. Πρόκειται για την πιο ισχυρή ομάδα της Ελλάδας και μια από τις καλύτερες της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει το τρόπαιο δύο φορές στην ιστορία του και είναι ο νυν κάτοχος αφού το 2021 ξεπέρασε τη ρωσική Κίνεφ Κίρισι. Αν το κατακτήσει θα ισοφαρίσει την επίδοση της έως τώρα πολυνίκη της διοργάνωσης, Σαμπαδέλ. Ο Ολυμπιακός και αυτή τη σεζόν δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση με τις παίκτριές του να δηλώνουν έτοιμες για την πρόκληση να προσθέσουν ακόμη έναν τίτλο στο παλμαρέ του συλλόγου. Ο Εθνικός, πάλι, αν και αουτσάιντερ έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να δώσει τη «μάχη» του ελπίζοντας πως στη διάρκεια ενός αγώνα θα έχει τη δυνατότητα να κάνει την έκπληξη.

Στο πόλο, στο μεταξύ, υπάρχει πλούσια δράση και για το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών στο πόλο με το πρόγραμμα να φιλοξενεί αγώνες όπως: Χανιά-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-Νηρέας και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΒΟΛΕΪ ΚΑΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στο βόλεϊ, τώρα, συνεχίζει το πρωτάθλημα της Volley League με αμείωτο στοιχηματικό ενδιαφέρον και εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα. Σε πρώτο πλάνο η σπουδαία «μάχη» Μίλων-Φοίνικας Σύρου. Ο Φοίνικας Σύρου θεωρείται το φαβορί για να πάρει τη νίκη, αν και ο Μίλων είναι μια αξιόμαχη ομάδα. Στο πρόγραμμα της αγωνιστικής περιέχονται και οι αγώνες: Αριστοτέλης Σκύδρας-Παναθηναϊκός, ΟΦΗ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Άθλος Ορεστιάδας.

Έπειτα, στο χάντμπολ, το πρωτάθλημα της Handball Premier μας χαρίζει μοναδικές στιγμές με 100% δράση. Σε πρώτο πλάνο το Ολυμπιακός-ΑΣΕ Δούκα, με την ομάδα του Πειραιά να έχει τον πρώτο λόγο για να επικρατήσει. Μεγάλα ματς είναι και τα ΧΑΝΘ-Διομήδης Άργους, Ζαφειράκης Νάουσας-Αερωπός Έδεσσας και Δράμα-ΠΑΟΚ.