AEK-Ολυμπιακός, ανοίγει η αυλαία

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στο χάντμπολ και σε πληθώρα άλλων αθλημάτων με κορυφαίες αποδόσεις

Συναρπαστικό θέαμα προσφέρει η κυριακάτικη δράση στον κόσμο των σπορ, με το χάντμπολ σε πρώτο πλάνο, καθώς αρχίζει η σειρά των τελικών ΑΕΚ-Ολυμπιακός για τη Handball Premier. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο πρώτο μεταξύ τους ματς, η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, ώστε να πάρει το πάνω χέρι. Διαθέτει εμπειρία και ποιότητα, αλλά η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη. Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην αναμέτρηση με το ηθικό στα ύψη, αφού προέρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στα ημιτελικά, δε, αξίζει να σημειώσουμε πως νίκησε την ΑΕΚ και πήρε τον πρόκριση στον τελικό. Οπότε, υπάρχει και αυτή η… λεπτομέρεια που δίνει έξτρα κίνητρο και στις δύο πλευρές.

Το κουπόνι του χάντμπολ, στο μεταξύ, προσφέρει κι άλλες εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε κορυφαίες διοργανώσεις.

ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΑΜΑ ΣE WRC, ΤΕΝΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στο WRC, πάλι, με το EKO Rally Acropolis, του οποίου υπερήφανος χορηγός είναι η Betsson, να πλησιάζει, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Rally Portugal. Είναι η τελευταία ημέρα δράσης και μετά την αποχώρηση του Έλφιν Έβανς (Toyota Gazoo Racing WRT), ο Κάλε Ροβάνπερα (Toyota Gazoo Racing WRT) κυριαρχεί και θέλει να «κλειδώσει» την πρώτη νίκη του στη σεζόν, αν και υπάρχει ανταγωνισμός.

Στο τένις, τώρα, συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον για στοίχημα το τουρνουά της Ρώμης. Ξεχωρίζει το ματς Μαρία Σάκκαρη-Μαρκέτα Βοντρούσοβα για τον 3ο γύρο του γυναικείου ταμπλό, όπου θα βρείτε και πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα σε αγώνες όπως: Ίγκα Σβιόντεκ-Λέσια Τσουρένκο και Άννα Καλίνσκαγια-Έλενα Ριμπάκινα, ενώ και στην ανδρική διοργάνωση διεξάγονται συγκλονιστικά ματς, ανάμεσά τους και το Νόβακ Τζόκοβιτς-Γκρίγκορ Ντίμιτροφ.

Στην ποδηλασία, συνεχίζεται ο Ποδηλατικός Γύρος της Ιταλίας, Giro dItalia, με αγώνα σπριντ που αναμένεται να χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις. Ευκαιρίες για ποντάρισμα παρουσιάζονται στο βόλεϊ, όπως και στα play-offs του NHL, καθώς και στο MLB.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |