ΑΕΚ-Ολυμπιακός, παίζουν τα ρέστα τους

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στον τελικό της Handball Premier με κορυφαίες αποδόσεις

Ακόμη ένας τελικός της Handball Premier διεξάγεται σήμερα. ΑΕΚ-Ολυμπιακός κοντράρονται με τη σειρά ισόπαλη στο 1-1 και παίζουν… τα ρέστα τους για να πάρουν το προβάδισμα και να φτάσουν μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Η ΑΕΚ ήταν εκείνη που έκανε το 1-0 νικώντας με 21-19 στον πρώτο τελικό, σε ματς που έπαιξε πολύ καλά ιδίως στο πρώτο μέρος κι έδειξε πως η εμπειρία της είναι πολύ σημαντική σε αυτό το σημείο της σεζόν. Ο Ολυμπιακός, όμως, αντέδρασε στο δεύτερο ματς και επικράτησε με 28-24, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στη διάρκεια του πρώτου μέρους. Τώρα, με τη σειρά να επιστρέφει στην έδρα της ΑΕΚ, η ομάδα του Αλέξη Αλβανού θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τη δύναμή της και να κάνει βήμα που θα τη φέρει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της.

ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ

Στο μεταξύ, η σεζόν του τένις συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον καθώς σπουδαίες διοργανώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη με πλούσιο πρόγραμμα και κουπόνι γεμάτο ευκαιρίες για στοίχημα.  Μετά το τουρνουά της Ρώμης, τα βλέμματα στρέφονται στα προκριματικά του τουρνουά τένις στο Παρίσι, μιας και το κυρίως ταμπλό RolandGarros σε άνδρες και γυναίκες περιμένει στη… γωνία και αναμένεται να προσφέρει συγκλονιστικό θέαμα. Στις δύο διοργανώσεις θα λάβουν μέρος ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Πέραν αυτού, όμως, υπάρχουν κι άλλες συναρπαστικές διοργανώσεις που προσφέρουν συγκλονιστικό θέαμα και εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα. Για το ανδρικό σιρκουΐ, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα τουρνουά της Γενεύης και της Λιόν, με κορυφαίους τενίστες να συμμετέχουν και να κυνηγούν τη δόξα. Στο γυναικείο τουρ, πάλι, τα φώτα πέφτουν πάνω στο τουρνουά της Ραμπάτ και στο τουρνουά του Στρασβούργου.

Πέραν του τένις, όμως, το κουπόνι είναι γεμάτο ευκαιρίες για ποντάρισμα σε κορυφαίες διοργανώσεις. Στις ΗΠΑ, συνεχίζονται τα play-offs του NHL με δυνατά ματς του υψηλότερου επιπέδου και ξεχωρίζει το Φλόριντα Πάνθερς-Καρολάινα Χάρικεϊνς, ενώ σπουδαία ματς διεξάγονται και για το MLB.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |