Δράση σε πολλά ταμπλό στα σπορ

Reading time1 λ

Χάντμπολ, NFL, βόλεϊ και τένις προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες για στοίχημα σε κορυφαίες αποδόσεις

Πλούσιο είναι το κουπόνι της Κυριακής (18/12) στον κόσμο των σπορ και στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και αθλημάτων σε συναρπαστικές αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι και στο live.

Αρχίζουμε το ταξίδι μας με το χάντμπολ όπου για τη 13η αγωνιστική της Handball Premier διεξάγεται η αναμέτρηση ΑΕΚ-ΑΕΣΧ Πυλαίας. Η ΑΕΚ προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ψάχνει αντίδραση. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι σε ένα μαχητικό συγκρότημα που έχει ποιότητα και θα προσπαθήσει να πιέσει την ομάδα του Αλέξη Αλβανού. Η ΑΕΚ λογαριάζεται ως το φαβορί για να φτάσει στην επικράτηση.

Οι στοιχηματικές ευκαιρίες στο χάντμπολ δεν περιορίζονται μονάχα στα ελληνικά… σύνορα. Διεξάγονται δυνατές αναμετρήσεις και σε μεγάλες ευρωπαϊκές λίγκες που προσφέρουν μοναδικές στιγμές με 100% δράση στο κουπόνι της Betsson.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ NFL

Μια ακόμη σπουδαία αγωνιστική μας προσφέρει το NFL καθώς η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου πλησιάζει προς το τέλος και η μάχη για την εξασφάλιση μιας θέσης στα πλέι οφ, «ανάβει».

Ξεχωρίζουν οι αγώνες Σικάγο Μπέαρς-Φιλαντέλφια Ιγκλς, Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς-Ντάλας Κάουμποϊς, Χιούστον Τέξανς-Κάνσας Σίτι Τσιφς, Ντένβερ Μπρόνκος-Αριζόνα Κάρντιναλς, Λος Άντζελες Τσάρτζερς-Τένεσι Τάιτανς, Τάμπα Μπέι Μπακανίερς-Σινσινάτι Μπένγκαλς και Ουάσινγκτον Κομάντερς-Νιού Γιόρκ Τζάιαντς. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα και πληθώρα επιλογών σε απλά και ειδικά στοιχήματα.

Τέλος, πλούσιο είναι και το πρόγραμμα του βόλεϊ με αγώνες από όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου να υπόσχονται θέαμα και συναρπαστικές ευκαιρίες για στοίχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Επιπλέον, η δράση συνεχίζεται και στο τένις με εντυπωσιακές προσφορές για ποντάρισμα στα δυνατά τουρνουά που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την εποχή.