Ελλάδα-Αυστραλία, μονόδρομος η νίκη

Reading time2 λ

Συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα στη «μάχη» του πόλο Ελλάδα-Αυστραλία σε ασυναγώνιστες αποδόσεις

Το πόλο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σημερινό κουπόνι, καθώς η εθνική Ελλάδας συνεχίζει την προσπάθειά της για να πάρει το εισιτήριο για το «Super Final» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και εντυπωσιακά ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Ελλάδα-Αυστραλία, λοιπόν, με το ματς να διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου, όπως και τα υπόλοιπα του δεύτερου γκρουπ, όπου συμμετέχουν έξι ομάδες. Οι πρώτες τρεις θα πάρουν το εισιτήριο για το «Super Final», με την τελευταία να υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία. Η Ελλάδα θέλει να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά της Αυστραλίας, η οποία έπειτα από δύο ματς έχει ισάριθμες ήττες και 23 γκολ παθητικό.

Βέβαια, το μειονέκτημα του εθνικού συγκροτήματος είναι πως θα έχει μια ημέρα ξεκούρασης λιγότερη από τους Αυστραλούς καθώς έπαιξε την Παρασκευή (10/3) με τη Σερβία. Σε κάθε περίπτωση, η νίκη θεωρείται… μονόδρομος στο εσωτερικό της ελληνικής αποστολής.

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΤΣ ΣΤΟ INDIAN WELLS

Στο τένις, το τουρνουά Indian Wells δίνει άλλο… χρώμα στα βράδια μας. Μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες διεξάγονται ματς υψηλού επιπέδου με το ενδιαφέρον για στοίχημα να… εκτοξεύεται. Για το ανδρικό ταμπλό ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Πέδρο Μαρτίνεθ-Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, Μακένζι ΜακΝτόναλντ-Χόλγκερ Ρούνε και Κάρλος Αλκαράθ-Θανάσης Κοκκινάκης, μεταξύ άλλων.

Στο γυναικείο ταμπλό, το κουπόνι περιέχει ματς όπως: Μάγκντα Λινέτ-Έμα Ραντουκάνου, Καρολίνα Μούχοβα-Βικτόρια Αζαρένκα, Νούρια Παρίθας Ντίαθ-Πάουλα Μπαντόσα και Ίγκα Σφιόντεκ-Κλερ Λιού.

Ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος και στα δύο ταμπλό και οι αγώνες αναμένονται συναρπαστικοί, αφού και το πρεστίζ του Indian Wells είναι μεγάλο, αλλά και τα χρηματικά έπαθλα είναι πλούσια. Άλλωστε, το Indian Wells θεωρείται ένα… άτυπο Grand Slam και όποιος συμμετέχει θέλει να τα πάει πολύ καλά τόσο λόγω φήμης, αλλά και γιατί του επιτρέπει να πάρει… φόρα για τα επόμενα σημαντικά τουρνουά που ακολουθούν.