Ελλάδα-Ιταλία (5/8/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ελλάδα – Ιταλία σε συναρπαστική μάχη στην υδατοσφαίριση ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Paris Aquatic Centre», η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ιταλία (05/08/2024, 16:10) για την 5η αγωνιστική του πρώτου ομίλου στο πλαίσιο του τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Είναι το τελευταίο ματς της Εθνικής Ελλάδας πόλο σε αυτή την φάση και θέλει να πάρει την καλύτερη δυνατή θέση, ενώ το ίδιο ισχύει για την Ιταλία καθώς και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στα προημιτελικά. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα online σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Ελλάδα – Ιταλία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Ελλάδας προσφέρεται στο 3,90** και το διπλό της Ιταλίας βρίσκεται στο 1,45** στην πλατφόρμα της Betsson.Παράλληλα, σε όλα τα σπουδαία ματς του κουπονιού είναι ενεργοποιημένη η οψιόν του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ελλάδα – Ιταλία τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί, αλλά όταν έρχονται αντιμέτωπες δύο ομάδες που ανήκουν για χρόνια στην ελίτ με πολύ δυνατά στατιστικά και πλούσια παράδοση, τα πάντα είναι πιθανά. Πόσο μάλλον όταν έχουν και το κίνητρο να δείξει η μια στην άλλη τις ικανότητές της, αφού ίσως διεκδικήσουν και κάποιο μετάλλιο.

Τι μας δείχνει η προϊστορία της Ελλάδας με την Ιταλία;

  • Στις 4 Ιουλίου οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα και η Ιταλία επικράτησε με δυσκολία 13-12.
  • Η Ελλάδα έχει υποστεί τρεις διαδοχικές ήττες από την Ιταλία. Οι δύο από αυτές, πάντως, ήταν στο γκολ.
  • Η Ελλάδα νίκησε για τελευταία φορά την Ιταλία το 2022 με σκορ 9-8.

H Ελλάδα πήγε στο Παρίσι με διάθεση να παλέψει για ένα μετάλλιο και να επιβεβαιώσει ότι παραμένει μια από τις ισχυρές δυνάμεις του αθλήματος. Εξάλλου, έχει παρακαταθήκη τα αργυρά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023. Στο τουρνουά της υδατοσφαίρισης ανδρών, λοιπόν, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μπήκε με νίκη 14-7 επί της Ρουμανίας, συνέχισε με 17-16 στα πέναλτι κόντρα στο Μαυροβούνιο, ξεπέρασε με 13-11 τις ΗΠΑ, ενώ το Σάββατο (03/08) αντιμετώπισε την Κροατία κι έχασε με 14-13 με την άμυνά της και πάλι να έχει θέματα. Έχοντας περάσει στην επόμενη φάση θέλει να τερματίσει στην καλύτερη δυνατή θέση προκειμένου να έχει θεωρητικά πιο βατό αντίπαλο στα προημιτελικά.

Η Ιταλία μετράει 22 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες κι έχει πάρεις τρεις φορές το χρυσό, δύο φορές το ασημένιο και τρεις φορές το χάλκινο μετάλλιο. Στο Τόκιο απογοήτευσε κι έπειτα άλλαξε τακτική προκειμένου να επανέλθει στο υψηλότατο επίπεδο και η αντίδρασή της ήταν εντυπωσιακή με δύο ασημένια μετάλλια στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2022 και του 2024, χρυσό στη World League του 2022 και ασημένιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 έχει νικήσει με 12-8 τις ΗΠΑ, με 14-11 την Κροατία, με 11-9 το Μαυροβούνιο στα πέναλτι, ενώ το περασμένο Σάββατο (03/08) έπαιξε με τη Ρουμανία κι επικράτησε εύκολα με 18-7. Κι εκείνη έχει περάσει και ψάχνει να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται. 

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται με άκρως ελκυστικές αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Το τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών είναι από τα πιο συναρπαστικά αγωνίσματα στη διοργάνωση του Παρισιού και το Ελλάδα – Ιταλία είναι ένα σπουδαίο ντέρμπι. Μάλιστα, το να κατακτήσει η Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο πληρώνει 7,00**, ενώ το να το φορέσει η Ιταλία το συναντάμε χαμηλότερα στο 3,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης Ελλάδα – Ιταλία το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την εύρεση της κατάλληλης ισορροπίας άμυνας και επίθεσης. Τόσο η Ελλάδα όσο και η Ιταλία έχουν ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες και κορυφαίους τεχνικούς όπως ο Θοδωρής Βλάχος και ο Σάντρο Καμπάνια. Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα δούμε στο Ελλάδα – Ιταλία, να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα, αλλά θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και η σωστή διαχείριση τους κούρασης έπειτα από απανωτά ματς.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Τουρνουά πόλο ανδρών

Group A – Το πρόγραμμα της Ελλάδας

  • Ρουμανία – Ελλάδα 7-14
  • Μαυροβούνιο – Ελλάδα 16-17 στα πέναλτι
  • Ελλάδα – ΗΠΑ 13-11
  • Κροατία – Ελλάδα 14-13
  • Ελλάδα – Ιταλία (5/8)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ