Ελλάδα-Ολλανδία, για την πρώτη νίκη

Reading time1 λ

Εντυπωσιακά ματς και επιλογές για ποντάρισμα προσφέρει το χάντμπολ

Πλούσιο είναι το κουπόνι των σπορ για ακόμη μια ημέρα το σπουδαίο θέαμα να προσφέρεται απλόχερα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το χάντμπολ και ο αγώνας Ελλάδα-Ολλανδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024. Η Ελλάδα άρχισε την πορεία της στη διαδικασία με ήττα 33-25 από την Κροατία.

Υπέκυψε στην ανωτερότητα της αντιπάλου της και τώρα ψάχνει αντίδραση κόντρα σε μια αντίπαλο που έχει ποιότητα, αλλά και αδυναμίες όπως φάνηκε στη νίκη της με 25-24 επί του Βελγίου στη δική της πρεμιέρα στα προκριματικά.

Η Ελλάδα φιλοδοξεί να παίξει και πάλι στην τελική φάση ενός μεγάλου τουρνουά, αλλά βρίσκεται σε περίοδο όπου προσπαθεί να «χτίσει» ένα ανταγωνιστικό σύνολο και η διαδικασία χρειάζεται χρόνο.

Συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα θα βρείτε και σε άλλες αναμετρήσεις των προκριματικών. Στο μεταξύ, συνεχίζεται το EHF Euro Cup με… ντέρμπι Σουηδία-Δανία, ενώ ευκαιρίες παρουσιάζονται και στο EHF Champions League των γυναικών.

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΟ

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται και τα προκριματικά για το LEN Champions League στο πόλο. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Τουρκουάν-Βουλιαγμένη και Πανιώνιος-Μπρέσια, ενώ πλούσιο είναι και το πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων για τα προκριματικά του LEN Euro Cup: Υδραϊκός-Σζόλνοκι, ΠΑΟΚ-Σολάρις και Απόλλων Σμύρνης-Κόζιτσε.

Έπειτα, καταπληκτικές επιλογές για ποντάρισμα παρουσιάζονται στα κορυφαία πρωταθλήματα του βόλεϊ, ενώ συναρπαστικές αναμετρήσεις με εντυπωσιακές ευκαιρίες για στοίχημα προσφέρονται και στο τένις.

Στις ΗΠΑ διεξάγεται ο κύριος όγκος της 6ης αγωνιστικής του NFL με δυνατά ματς στο κουπόνι: Ατλάντα Φάλκονς-Σαν Φρανσίσκο 49ερς, Μαϊάμι Ντόλφινς-Μινεσότα Βάικινγκς, Νιού Όρλεανς Σεντς-Σινσινάτι Μπένγκαλς, ενώ ξεχωρίζει περισσότερο από όλα το Κάνσας Σίτι Τσιφς-Μπάφαλο Μπιλς. Τέλος, συνεχίζονται τα πλέι οφ του MLB, της κορυφαίας λίγκας του μπέιζμπολ.