Έτοιμος για την πρόκληση ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson

Reading time2 λ

Ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson ψάχνει την πρόκριση στο LEN Champions League του πόλο γυναικών με εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα.

Στην Πάντοβα της Ιταλίας ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του LEN Women’s Champions League 2024/25 στη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στη διοργάνωση. Από τις 3 ως και τις 6 Οκτωβρίου θα δώσει τέσσερα ματς στο πλαίσιο του 3ου ομίλου της προκριματικής διαδικασίας κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς (03/10, 21:00), Χάποελ Γιοκνέαμ (05/10, 11:00), Τενερίφη (05/10, 19:00) και Πλεμπισίτο Πάντοβα (06/10, 13:00). Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες, ενώ το εισιτήριο παίρνει και η καλύτερη 3η των προκριματικών. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ομάδες συνεχίζουν στο Eurocup.

Ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson έχει απαιτητικό πρόγραμμα απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πόλο γυναικών το θέαμα προμηνύεται συναρπαστικό με τα παιχνίδια να προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις. Η Betsson είναι μεγάλη χορηγός του Άλιμου ΝΑΣ.

ΆΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Άλιμος ΝΑΣ Betsson – Εθνικός Πειραιώς τα προγνωστικά παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να γνωρίζονται πάρα πολύ καλά από τις δυνατές τους συναντήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα πόλο γυναικών όπου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τι έκανε ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson την περασμένη στο LEN Women’s Champions League;

  • Στα προκριματικά εντυπωσίασε με 3 νίκες και μια ήττα και πήρε την πρόκριση στη φάση των ομίλων του θεσμού.
  • Στη φάση των ομίλων πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή πορεία με 3 νίκες και ισάριθμες ήττες σε δύσκολο γκρουπ με τις Σαμπαντέλ, Μιλούζ και Ντουναϊσβάρος.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν φανταστικές επιλογές για στοίχημα online σε πληθώρα αγορών με ανεπανάληπτες αποδόσεις. Ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson θέλει να περάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κύριο μέρος του θεσμού και να εδραιώσει την παρουσία του ως μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

ΆΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson έχει απαιτητικό πρόγραμμα στην προκριματική διαδικασία. Αναμφίβολα θα δοκιμαστεί η ομάδα του Πάνου Βέργου, που δεν έχει δώσει άλλο επίσημο παιχνίδι ως τώρα. Στο προηγούμενο διάστημα έγιναν κινήσεις στην αγορά για να ενισχυθεί το ρόστερ και να διευρυνθεί το βάθος του προκειμένου το συγκρότημα να εμφανιστεί έτοιμο για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά του.

Διότι σε αυτό το γκρουπ, η Τενερίφη, η Πάντοβα και ο Εθνικός Πειραιώς μοιάζουν με τις πιο δυνατές αντιπάλους που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ελληνική ομάδα. Στο Τενερίφη – Άλιμος ΝΑΣ Betsson τα προγνωστικά είναι δυνατά και μας προϊδεάζουν για μια μεγάλη μάχη. Οι αποδόσεις στο πόλο, στο μεταξύ, είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες.

Το στοίχημα στο LEN Women’s Champions League καθηλώνει και αυτή τη σεζόν. Τα προκριματικά κι έπειτα η μάχη για την πρόκριση στο Final 4 καθώς και το τελικό μίνι τουρνουά για την κατάκτηση του τίτλου, αναμένεται να προσφέρουν έντονη δράση. Ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson εμφανίζεται στο 26,00** να πάρει το τρόπαιο, ενώ το μεγάλο φαβορί είναι η Σαμπαντέλ με 2,55** στην πλατφόρμα της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ