Φαβορί για τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Reading time2 λ

Σούπερ επιλογές για ποντάρισμα στον τελικό του πόλο με ασυναγώνιστες αποδόσεις

Το πόλο βρίσκεται στο επίκεντρο του σημερινού κουπονιού των σπορ που είναι πλούσιο και προσφέρει μοναδικές στιγμές με 100% δράση στον τελικό Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη για την Α1 ανδρών. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 στη σειρά και βρίσκεται μία νίκη μακριά από το να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα Ελλάδας. Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως και τα δύο προηγούμενα ματς ήταν «κλειστά» και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο παιχνίδι με 10-9 και επικράτησε στο δεύτερο εκτός έδρας με 11-9. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει ότι η Βουλιαγμένη έχει επιχειρήματα για να πιστεύει πως μπορεί να δώσει… παράταση στη σειρά και να μην επιτρέψει στον Ολυμπιακό να πάρει το τρόπαιο με «σκούπα».

ΤΕΝΙΣ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ…

Από το πόλο πηγαίνουμε στο τένις. Σε εξέλιξη βρίσκεται το τουρνουά της Ρώμης με το ενδιαφέρον για στοίχημα να βρίσκεται στα ύψη, τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο ταμπλό. Στους άνδρες γίνονται μεγάλες «μάχες» στο πλαίσιο του 4ου γύρου: Νόβακ Τζόκοβιτς-Κάμερον Νόρι, Αλεξέι Πόπιριν-Χόλγκερ Ρούνε, Κάσπερ Ρουντ-Λάζλο Τζέρε και Φρανσίσκο Τσερούντολο-Γιανίκ Σίνερ, είναι ορισμένες από τις σπουδαίες αναμετρήσεις του προγράμματος, ενώ εντυπωσιάζουν και οι αγώνες για τη διοργάνωση των γυναικών.

Στην ποδηλασία, ο Giro dItalia επιστρέφει στη δράση μετά από το… ρεπό της Δευτέρας, ενώ ακόμη προσπαθεί να αφομοιώσει την αποχώρηση του μεγάλου φαβορί και πρωτοπόρου ως τώρα Remco Evenepoel, που βρέθηκε θετικός στην Covid-19. Έτσι, υπάρχουν ανακατατάξεις και πλέον όλα γίνονται πολύ πιο ανοικτά όσον αφορά την τελική νίκη.

Οι ευκαιρίες για ποντάρισμα, όμως, δεν σταματούν εκεί μιας και το κουπόνι είναι πλούσιο και προσφέρει σπουδαίο θέαμα σε πολλά σπορ. Δυνατά ματς γίνονται σε κορυφαίες λίγκες στο βόλεϊ και στο χάντμπολ, ενώ συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η κανονική σεζόν της σημαντικότερης λίγκας μπέιζμπολ του κόσμου, του MLB.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |