«Μάχη» ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Reading time2 λ

Μεγάλη αναμέτρηση στο βόλεϊ και πλούσιο πρόγραμμα για στοιχημα σε χάντμπολ, τένις, NFL και άλλα σπορ

Μοναδικές στιγμές με 100% δράση προσφέρει το κουπόνι των σπορ με πλούσιες ευκαιρίες για στοιχημα σε κορυφαίες διοργανώσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το πρωτάθλημα της Volley League. Στο πρόγραμμα της αγωνιστικής ξεχωρίζει η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΟΚ μετράει τρεις σερί νίκες και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από τη μεριά του, ο Παναθηναϊκός έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα, αλλά σε όλες τις διοργανώσεις μετράει επτά συνεχόμενες νίκες. Ανάμεσά τους και δύο επί του ΠΑΟΚ, μια για το Λιγκ Καπ και μια για το Σούπερ Καπ. Ωστόσο, στο αποψινό ματς πηγαίνει με… έξτρα κούραση μιας και προέρχεται από εντυπωσιακή εκτός έδρας επικράτηση με 3-1 σετ της Οριόν για το CEV Challenge Cup.

ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑΜΠΛΟ

Στο τένις, η δράση συνεχίζεται με αμείωτο στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς ολοκληρώνονται τα τουρνουά πριν από την έναρξη του Australian Open. Στο κουπόνι θα βρείτε σπουδαίες αναμετρήσεις με κορυφαίες αποδόσεις σε διοργανώσεις για το ανδρικό, αλλά και το γυναικείο σιρκουΐ.

Στο NFL, ανοίγει η αυλαία των πλέι οφ με δύο ματς και…αμέτρητα ειδικά στοιχήματα για ποντάρισμα στην πλατφόρμα της Betsson. Σαν Φρανσίσκο 49ερς-Σιάτλ Σίχοκς και Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς-Λος Άντζελες Τσάρτζερς στο πρόγραμμα, με φαβορί τους 49ερς και τους Τσάρτζερς που τα πήγαν πολύ καλά στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Οι 49ερς έκλεισαν με δέκα σερί νίκες και παίζοντας εξαιρετικά και στις δύο μεριές του γηπέδου. Οι Σίχοκς και που πέρασαν στα πλέι οφ είναι υπέρβαση. Στο Τζάγκουαρς-Τσάρτζερς, αμφότερες είναι άπειρες ομάδες σε τέτοια ματς και διαθέτουν ενθουσιασμό και καλές επιθέσεις, οπότε αναμένεται ανοικτό παιχνίδι.

Κλείνουμε με χάντμπολ. Πλούσια είναι η δράση στο πρωτάθλημα της Handball Premier, την στιγμή που έχει… ανάψει για τα καλά ο ανταγωνισμός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με εντυπωσιακές αναμετρήσεις να προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες για στοιχημα.