Με…ελληνικό ενδιαφέρον σε βόλεϊ, τένις

Reading time1 λ

Σπουδαίες επιλογές για στοιχημα προσφέρει το πλούσιο κουπόνι των σπορ και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις

Μια ακόμη θαυμάσια ημέρα προσφέρει ο κόσμος των σπορ με το κουπόνι γεμάτο με στοιχηματικές ευκαιρίες. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Αρχίζουμε με βόλεϊ και πιο συγκεκριμένα το CEV Challenge Cup των ανδρών όπου ξεχωρίζει το ματς Οριόν Ντούτινχεμ-Παναθηναϊκός. Είναι η πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις τους για τους «8» του θεσμού κι ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα προκειμένου στην Ελλάδα να παλέψει για να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Στις γυναίκες, πάλι, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι αγώνες: Ολυμπιακός-Kralovo Pole Μπρνο για το CEV Cup. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Στο CEV Challenge Cup γυναικών, τώρα, Άρης-Μπέβερεν με την ελληνική ομάδα να λογαριάζεται αουτσάιντερ. Το βόλεϊ προσφέρει και άλλες εντυπωσιακές ευκαιρίες για στοιχημα καθώς η δράση είναι πλούσια και στο CEV Champions League ανδρών και γυναικών.

ΟΙ «ΜΑΧΕΣ» ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν και οι… μηχανές του τένις. Τα προκριματικά του Australian Open σε ανδρικό και γυναικείο ταμπλό συνεχίζονται με αμείωτο στοιχηματικό ενδιαφέρον και δυνατά παιχνίδια. Ανάμεσα τους και το Δέσποινα Παπαμιχαήλ-Όλγκα Ντανίλοβιτς για το γύρο των «64». Επιπλέον, διεξάγεται πληθώρα αγώνων σε άκρως ανταγωνιστικά τουρνουά για το ανδρικό και το γυναικείο σιρκουΐ με κορυφαίους τενίστες και κορυφαίες τενίστριες να παλεύουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έπειτα, περνάμε στο χάντμπολ όπου αρχίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με μια εντυπωσιακή «μάχη»: Γαλλία-Πολωνία. Η Γαλλία είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά οι Πολωνοί θα επιχειρήσουν να κάνουν την έκπληξη. Τέλος, συναρπαστικό είναι και το πρόγραμμα του LEN Champions League στο πόλο με καταπληκτικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών.