Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, σούπερ ντέρμπι

Reading time2 λ

Εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα στο βόλεϊ, στο πόλο και σε πληθώρα αθλημάτων

Πλούσιο είναι το κουπόνι των σπορ και σήμερα όπου σε πρώτο πλάνο βρίσκονται δύο ντέρμπι «αιωνίων», Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, στο βόλεϊ και στο πόλο Ανδρών. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και μεγάλη γκάμα από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο βόλεϊ, στο «Μελίνα Μερκούρη» διεξάγεται ο πρώτος τελικός του League Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός μετά από την ήττα του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με 3-1 σετ από τον ΠΑΟΚ, επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας με 3-0 τον Μίλωνα και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς της Volley League. Ο Παναθηναϊκός, από τη μεριά του, ψάχνει αντίδραση. Έχει υποστεί τέσσερις απανωτές ήττες, όλες από τον ΠΑΟΚ μεταξύ των πλέι οφ του πρωταθλήματος και του ημιτελικού του Final-4 του Κυπέλλου. Επιπλέον, θέλει και… εκδίκηση από τον Ολυμπιακό για τον αποκλεισμό του στο CEV Challenge Cup.

Το βόλεϊ προσφέρει κι άλλες εντυπωσιακές αναμετρήσεις από την Ελλάδα και άλλες σημαντικές διοργανώσεις στην Ευρώπη και στον κόσμο με θαυμάσιες ευκαιρίες για στοίχημα.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΟ

Στην Α1 του πόλο, τώρα, συνεχίζονται τα πλέι οφ με την προημιτελική φάση του θεσμού και ανοίγει η αυλαία στη σειρά Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός έχει, θεωρητικά, το πάνω χέρι για να πάρει τη νίκη. Πρόκειται για την ποιοτικότερη και πιο έμπειρη ομάδα. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός ποντάρει στα δικά του «όπλα», αλλά και στην κούραση που έχει ο αντίπαλός του που έπαιξε μεσοβδόμαδα για το LEN Champions League. Το πρόγραμμα περιέχει κι άλλα συναρπαστικά ματς, όπως: ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης, Βουλιαγμένη-Εθνικός Πειραιώς και ΓΣ Περιστερίου-Πανιώνιος. Να σημειώσουμε πως ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος προηγούνται στις σειρές τους με 1-0 νίκες.

Από εκεί κι έπειτα, στην κατηγορία των σπορ υπάρχουν κι άλλες εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα. Στο τένις γίνονται σπουδαία ματς σε άκρως ανταγωνιστικά τουρνουά, τόσο για το ανδρικό όσο και για το γυναικείο τουρ. Στο χάντμπολ παρουσιάζονται ευκαιρίες για στοίχημα σε μεγάλα πρωταθλήματα, ενώ συνεχίζεται η δράση στο MLB του μπέιζμπολ.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |