ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, σούπερ ντέρμπι

Reading time1 λ

Συναρπαστικές επιλογές με ασυναγώνιστες αποδόσεις για στοιχημα στο βόλεϊ και άλλα αθλήματα

Γεμάτο στοιχηματικές ευκαιρίες είναι το κουπόνι των σπορ σήμερα (28/12) με το βόλεϊ να ξεχωρίζει. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και κορυφαίες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Σε πρώτο πλάνο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για τα προημιτελικά του League Cup Ελλάδας στην «PAOK Sports Arena». Ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει στην πρώτη αναμέτρηση με 3-2 σετ. Τώρα, έχει το πάνω χέρι για να πάρει την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση έχοντας νικήσει στα τρία τελευταία παιχνίδια του, ενώ μετράει δέκα επιτυχίες στα τελευταία 11 επίσημα ματς που έχει δώσει.

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και θα παλέψει για να πετύχει την ανατροπή. Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, το τελευταίο διάστημα έχει υποστεί τέσσερις ήττες σε έξι επίσημα παιχνίδια. Προέρχεται από ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό και ψάχνει αντίδραση καθώς επιδιώκει να βάλει… φρένο στις ήττες κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους τη συγκεκριμένη σεζόν. Θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να πάρει απευθείας την πρόκριση, ενώ σε περίπτωση που επικρατήσει με 3-2 τότε το «εισιτήριο» θα κριθεί σε «χρυσό» σετ 15 πόντων. Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών είναι αυτό του Φοίνικα Σύρου με τον Ολυμπιακό.

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η δράση, όμως, δεν περιορίζεται στο βόλεϊ. Στο κουπόνι θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές σε διοργανώσεις του τένις, σπουδαίες αναμετρήσεις σε κορυφαίους θεσμούς του χάντμπολ, ενώ προσφέρεται πληθώρα αγορών στο χόκεϊ επί πάγου. Το πρόγραμμα του NHL, του καλύτερου πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου στον κόσμο, υπόσχεται μοναδικές στιγμές με 100% δράση σε συναρπαστικές αναμετρήσεις, όπως το Νιού Τζέρσεϊ Ντέβιλς-Μπόστον Μπρούινς, Πίτσμπεργκ Πένγκουϊνς-Ντιτρόιτ Ρεντ Γουίνγκς και το Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ-Μόντρεαλ Κανάντιενς.