Ρουμανία – Ελλάδα (28/7/2024) προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ρουμανία – Εθνική Ελλάδας πόλο για το τουρνουά ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με συγκλονιστικές ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Paris Aquatic Centre» η Ρουμανία κοντράρεται με την Εθνική Ελλάδας (28/07/2024, 22:05) για την πρώτη αγωνιστική του Group A στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η Ελλάδα έχει βλέψεις για διάκριση και θέλει να κάνει ιδανική αρχή κόντρα σε μια ομάδα που είναι χαμηλότερης δυναμικότητας. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα online σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Για το Ρουμανία – Ελλάδα οι αποδόσεις έχουν μεγάλο φαβορί τη γαλανόλευκη και με τεράστια διαφορά μάλιστα. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Ρουμανίας δίνεται στο 22,00** και το διπλό της Ελλάδας τοποθετείται στο 1,02** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, να αναφέρουμε πως σε όλα τα σπουδαία παιχνίδια του κουπονιού είναι ενεργοποιημένο το Bet Builder, που προσφέρει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ρουμανία – Ελλάδα τα προγνωστικά έχουν ισχυρό φαβορί κι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Εξάλλου, η Ελλάδα διαθέτει μεγάλη παράδοση στην υδατοσφαίριση με δυνατές ομάδες στην ιστορία της. Επιπλέον αξίζει να σημειώσουμε πως η Ελλάδα έχει εξαιρετικά στατιστικά απέναντι στους Ρουμάνους. Η φάση των ομίλων αποτελείται από δύο γκρουπ των έξι και στα προημιτελικά περνούν οι τέσσερις καλύτερες κάθε γκρουπ.

Τι μας δείχνει η προϊστορία της Ελλάδας με τη Ρουμανία;

  • Η Ελλάδα μετράει 9 σερί νίκες επί της Ρουμανίας
  • Από το 2012 μέχρι σήμερα σε 12 αναμετρήσεις, η Ελλάδα έχει επικρατήσει στις 10
  • Η τελευταία φορά που έχασε η Ελλάδα από τη Ρουμανία ήταν το 2012

Η Εθνική Ρουμανίας στο πόλο ανδρών συμμετέχει για 10η φορά στην ιστορία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες και πρώτη από το 2012. Έχει αξιόλογο σύνολο και γνωρίζει πως έχει βρεθεί σ’ ένα πολύ δύσκολο γκρουπ με μεγαθήρια αφού εκτός της Ελλάδας, στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν η Κροατία, η Ιταλία, οι ΗΠΑ και το Μαυροβούνιο. Οπότε ο στόχος της είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική κι έπειτα αν μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες για να περάσει στα νοκ άουτ.

Η Εθνική Ελλάδας πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 καθώς πήρε το ασημένιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα πέρυσι. Έχοντας πάρει και το ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, είναι σαφές πως πρόκειται για μια ομάδα που πήγε στο Παρίσι με υψηλούς στόχους. «Με πολλή δουλειά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε μια ακόμη επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να γυρίσουμε μ’ ένα μετάλλιο», ανέφερε ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος. Στη διάθεσή του έχει παίκτες που παίζουν μαζί εδώ και καιρό και είναι έμπειροι και με ταλέντο παγκόσμιας κλάσης πολλοί από αυτούς.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες εξελίσσονται προσφέροντας άκρως ελκυστικές αποδόσεις και η ελληνική αποστολή έχει  πάει στο Παρίσι με όνειρα για κορυφαίες επιδόσεις και αν ευνοήσουν οι συνθήκες μια καλή συγκομιδή μεταλλίων. Το να είναι η Εθνική Ελλάδας πόλο ανδρών που θα κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο προσφέρεται στο 8,00**, ενώ γενικά το να ανέβει στο βάθρο πληρώνει 2,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης Ρουμανία – Ελλάδα το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Ρουμανία καλείται να αποδείξει πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια μια ομάδα υποψήφια για μετάλλιο όπως είναι η Ελλάδα. Η οποία, από τη μεριά της, καλείται να διαχειριστεί τα νεύρα της πρεμιέρας, αλλά και να μην χάσει τον προσανατολισμό της. Όσον αφορά στις συνθέσεις, τόσο η Ρουμανία όσο και η Ελλάδα αναμένεται να παραταχθούν με ό,τι καλύτερο έχουν διαθέσιμο.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Τουρνουά πόλο ανδρών

Group A – Το πρόγραμμα της Ελλάδας

  • Ρουμανία – Ελλάδα 7-14
  • Μαυροβούνιο – Ελλάδα 16-17 στα πέναλτι
  • Ελλάδα – ΗΠΑ 13-11
  • Κροατία – Ελλάδα 14-13
  • Ελλάδα – Ιταλία (5/8) (Ελλάδα – Ιταλία προγνωστικά)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ