Στη «μάχη» Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός

Reading time2 λ

Σούπερ παιχνίδια σε βόλεϊ και χάντμπολ με εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα σε κορυφαίες αποδόσεις

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις του βόλεϊ βρίσκονται στο προσκήνιο του κουπονιού των σπορ καθώς προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις. Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι συγκεντρωμένο στο CEV Challenge Cup όπου συμμετέχουν ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών.

Για τη φάση των «16» του θεσμού διεξάγονται οι αγώνες: Παναθηναϊκός-Οντολένα Βόντα, ΠΑΟΚ-Μοντάνα και Κομάρνο-Ολυμπιακός.

Ο Παναθηναϊκός που άρχισε εντυπωσιακά τη σεζόν υπέστη ήττα με 3-0 σετ από τον Μίλωνα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του στο πλαίσιο της Volley League. Θέλει να αφήσει πίσω του εκείνη την κακή εμφάνιση και να εκμεταλλευτεί την έδρα του προκειμένου να κάνει βήμα προς την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η τσέχικη Οντολένα Βόντα, πάντως, είναι ομάδα που διαθέτει ποιότητα.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη με 3-0 επί της Κηφισιάς για το πρωτάθλημα και θέλει να βάλει κι αυτός τις βάσεις της πρόκρισης εντός έδρας. Η βουλγάρικη Μοντάνα, πάντως, είναι μαχητική και σε γενικές γραμμές αποδίδει σε πολύ καλό επίπεδο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός, πάλι, δοκιμάζεται εκτός έδρας στο γήπεδο της σλοβακικής Κομάρνο. Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει τη σεζόν με τρεις στις τρεις νίκες για το ελληνικό πρωτάθλημα. Προέρχεται από δύσκολη επικράτηση με 3-2 σετ του Άθλου Ορεστιάδας. Ξέρει πως τον περιμένει δύσκολο ματς, αλλά και το ότι η πρόκριση θα κριθεί στην Ελλάδα

Στο μεταξύ, εντυπωσιακές στοιχηματικές επιλογές παρουσιάζονται και στο CEV Champions League, αλλά και στο CEV Cup.

ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Από το βόλεϊ περνάμε στο χάντμπολ, όπου… περιμένουν δύο σπουδαίες αναμετρήσεις για τη Handball Premier: το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και το Βριλήσσια-Ολυμπιακός. O ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι οι μόνες ομάδες με 5/5 νίκες ως τώρα στο πρωτάθλημα και αποδίδουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από αποκλεισμό από την Ευρώπη και ίσως αυτό τον επηρεάσει. Όσο για τον Ολυμπιακό, που πανηγύρισε μεγάλη πρόκριση επί της Σλόμποντα Τούζλα στην Ευρώπη, μετράει έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και πηγαίνει στο ματς… φουριόζος.

Στο μεταξύ, στο πόλο ξεχωρίζει το ματς Πανιώνιος-Παναθηναϊκός για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ διεξάγονται και σημαντικές αναμετρήσεις σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως το ιταλικό και το ισπανικό. Τέλος, θαυμάσιες στοιχηματικές ευκαιρίες θα βρείτε και στο τένις όπου διεξάγονται συναρπαστικά τουρνουά για το ανδρικό και το γυναικείο σιρκουΐ.