Μεγάλες συγκινήσεις στη Formula 1

Reading time2 λ

Μεγάλη γκάμα επιλογών στο Grand Prix του Κατάρ, όπως επίσης στο WRC, στο ATP Finals και στο NFL

Πλούσιο το κουπόνι των άλλων αθλημάτων για ακόμη μια Κυριακή. Ο κόσμος των σπορ δεν έχει να προσφέρει μονάχα ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές ευκαιρίες για ποντάρισμα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών στη Formula 1, στο WRC, στο τένις και στο NFL.

Κάνουμε την αρχή από τη Formula 1 και το Grand Prix του Κατάρ. Είναι ο 20ος αγώνας της σεζόν και παρουσιάζει μεγάλες προκλήσεις. Πέραν του ότι είναι το 3ο Grand Prix σε ισάριθμες εβδομάδες – κάτι που αυξάνει το βαθμό δυσκολίας για τις ομάδες και τους πιλότους – είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται στη συγκεκριμένη χώρα κι ως εκ τούτου κανείς δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με την πίστα. Το Grand Prix είναι κομβικό στη μάχη των Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων πιλότων και των κατασκευαστών. Ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull που αναζητά τον πρώτο τίτλο της καριέρας του έχει 14 βαθμούς προβάδισμα επί του Λιούις Χάμιλτον της Mercedes που παλεύει να κατακτήσει το 8ο τρόπαιο, αριθμός που θα είναι ρεκόρ αν τα καταφέρει.

Παραμένουμε στον μηχανοκίνητο αθλητισμό καθώς σήμερα ολοκληρώνεται και το Ραλλυ της Μόντσα στο WRC. Με ειδικές διαδρομές που δοκιμάζουν τις αντοχές των οδηγών και των οχημάτων τους, προβλέπεται συναρπαστικό το φινάλε της κούρσας, αλλά και της σεζόν καθώς ο Σεμπαστιάν Οζιέ ψάχνει να «κλειδώσει» την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Στο τένις, σήμερα είναι η μέρα του τελικού του τουρνουά ATP Finals που διεξάγεται στο Τορίνο της Ιταλίας. Μ’ αυτό το σπουδαίο ματς ολοκληρώνεται η σεζόν στην ελίτ του τένις για το 2021. Έχει μεγάλη σημασία αυτός ο τίτλος και οι τενίστες αναμένεται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κατακτήσουν το ATP Finals.

Στο NFL, το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, συνεχίζεται η δράση της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με εξαιρετικά παιχνίδια όπως: Μινεσότα Βάικινγκς-Γκριν Μπέι Πάκερς, Κάνσας Σίτι Τσιφς-Ντάλας Κάουμποϊς, Σιάτλ Σίχοκς-Αριζόνα Κάρντιναλς και Λος Άντζελες Τσάρτζερς-Πίτσμπεργκ Στίλερς.