Τέρμα τα γκάζια στο Grand Prix της Ρωσίας

Reading time2 λ

Πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα σε Formula 1, τένις, NFL και άλλα αθλήματα

Ο 15ος αγώνας της φετινής σεζόν της Formula 1 είναι εδώ! Το Grand Prix της Ρωσίας αναμένεται εντυπωσιακό καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η επεισοδιακή μονομαχία μεταξύ του Λιούις Χάμιλτον και του Μαξ Φερστάπεν για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος των οδηγών. Παράλληλα, οι ομάδες τους, η Mercedes και η Red Bull, αντίστοιχα, παλεύουν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

Μετά από τη σύγκρουσή τους στη Μόντσα, η ένταση μεταξύ του Χάμιλτον και του Φερστάπεν έχει ανέβει. Κάθε κούρσα θα έχει μεγάλη βαρύτητα στην εξέλιξη του πρωταθλήματος καθώς πλησιάζει η ολοκλήρωσή του. Ο Λιούις Χάμιλτον είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη με δεδομένο πως ο Μαξ Φερστάπεν άλλαξε κινητήρα και γι’ αυτό τιμωρήθηκε και θ’ αρχίσει από το τέλος της σχάρας εκκίνησης. Ωστόσο, στο Σότσι μια πίστα που είναι αρκετά γρήγορη και επιτρέπει τα προσπεράσματα δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις, ενώ οι προβλέψεις αναφέρουν και υψηλή πιθανότητα βροχόπτωσης – οπότε όλα είναι ανοιχτά! Πέραν της Formula 1, τα βλέμματα είναι στραμμένα και στον τελευταίο αγώνα της σεζόν για το Indy Car με τον Άλεξ Παλόου να είναι έτοιμος να στεφθεί πρωταθλητής.

Στο τένις, είναι μέρα τελικών στις πιο σημαντικές διοργανώσεις όπως είναι το WTA της Οστράβας, για το γυναικείο σιρκουΐ. Μαρία Σάκκαρη-Ανέτ Κονταβέιτ διεκδικούν τον τίτλο. Οι δύο τενίστριες συνδέονται από φιλική σχέση, αλλά θα πρέπει να την αφήσουν στην άκρη. Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση όπως απέδειξε και στον ημιτελικό όπου νίκησε με 2-0 την Ίγκα Σφιόντεκ, το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση του τουρνουά. Η Ανέτ Κοντεβέιτ, σαφώς και είναι ταλαντούχα, αλλά δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Στο ανδρικό σιρκουΐ κρίνονται τα τρόπαια στο ATP της Μετς και στο Astana Open, στα ματς Χούμπερτ Χούρκατς-Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και Τζέιμς Ντάκγουορθ-Κουόν Σουν-γου, αντίστοιχα. Σήμερα, ολοκληρώνεται και το Ryder Cup στο γκολφ, ενώ με αμείωτο στοιχηματικό ενδιαφέρον συνεχίζονται οι αγώνες στο MLB.

Στο NFL, είναι ώρα για το κύριο σώμα της 3ης αγωνιστικής με αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα. Λος Άντζελες Ραμς-Τάμπα Μπέι Μπάκανιερς, είναι το μεγάλο ματς. Οι Λος Άντζελες Ραμς έχουν αρχίσει με δύο νίκες και θέλουν να… μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα στους πρωταθλητές μια και είναι υποψήφιοι διεκδικητές του τίτλου. Ξεχωρίζουν επίσης τα παιχνίδια: Κάνσας Σίτι Τσιφς-Λος Άντζελες Τσάρτζερς, Μινεσότα Βάικινγκς-Σιάτλ Σίχοκς, Σαν Φρανσίσκο 49ερς-Γκριν Μπέι Πάκερς και Κλίβελαντ Μπράουνς-Σικάγο Μπέαρς.