Αίγλη στο Μονακό

Reading time1 λ

Το Grand Prix της Formula 1 παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον – Ευκαιρίες στο live στο τένις

Ακόμη ένα πλούσιο κουπόνι προσφέρει ο κόσμος των σπορ σήμερα (29/5). Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η Formula 1 και το Grand Prix του Μονακό, ενώ με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το τουρνουά τένις στο Παρίσι. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επιλογών για ποντάρισμα και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στην πίστα του Πριγκιπάτου, λοιπόν, ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull θέλει να πανηγυρίσει την 4η συνεχόμενη νίκη του και να εδραιώσει την κυριαρχία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των πιλότων. Ωστόσο, στη Ferrari, μετά τα μηχανικά προβλήματα που ανάγκασαν τον Σαρλ Λεκλέρκ να εγκαταλείψει στον προηγούμενο αγώνα ευελπιστούν σε αντίδραση. Να σημειώσουμε πως ο πιλότος της ιταλικής ομάδας κατάγεται από το Μονακό κι ως εκ τούτου το συγκεκριμένο Grand Prix σημαίνει πολλά για εκείνον. Δήλωσε πως θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η πορεία της Mercedes που εμφανίζεται σταθερά βελτιωμένη και ολοένα πιο κοντά στις Red Bull και Ferrari.

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Στο τένις, τώρα, διεξάγονται δυνατά ματς στο τουρνουά τένις στο Παρίσι τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο ταμπλό καθώς η διοργάνωση έχει μπει στη φάση των «16» και πλέον φαίνονται στον ορίζοντα οι τελικοί.

Μέχρι στιγμής το θέαμα που έχουν προσφέρει οι αθλητές είναι μοναδικό και περιμένουμε να εξακολουθήσουν να αποδίδουν σε τόσο υψηλό επίπεδο και να χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές θεάματος.

Επιπλέον, σήμερα είναι το μεγάλο φινάλε του Ποδηλατικού Γύρου της Ιταλίας. Στην Βερόνα, λοιπόν, θα ολοκληρωθεί ο πρώτος μεγάλος αγώνας του Grand Tour της ποδηλασίας με τον Ρίτσαρντ Καραπάς να είναι το φαβορί για τη νίκη.