Formula 1: Παράδοση ή έκπληξη;

Reading time1 λ

Σούπερ επιλογές για ποντάρισμα στο Grand Prix του Μεξικού καθώς οι πιλότοι μάχονται την pole position

Η Formula 1 βρίσκεται ήδη στην Πόλη του Μεξικού για το ομώνυμο Grand Prix, τον 18ο αγώνα (από τους 22) της σεζόν. Σήμερα θα δοθεί η «μάχη» για την κατάκτηση της pole position. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα τόσο για το συγκεκριμένο event, αλλά και για την αυριανή κούρσα.

Η παράδοση αλλά και η φόρμα είναι με το μέρος της Red Bull και πιο συγκεκριμένα με τον Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός έχει δύο νίκες στην πίστα Autodromo Hermanos Rodriguez, ενώ το 2019 όταν και διεξήχθη ο τελευταίος αγώνας στο Μεξικό (το 2020 δεν έγινε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού) έγραψε τον καλύτερο χρόνο στο qualifying προτού πέσει στην 4η θέση λόγω ποινής που δέχθηκε. Προερχόμενος από τη νίκη στο Όστιν των Η.Π.Α., ο Μαξ Φερστάπεν παρουσιάζεται έτοιμος να κάνει και πάλι τη διαφορά. Ωστόσο, στη Mercedes είναι αποφασισμένοι να μην το επιτρέψουν, παρόλο που τα χαρακτηριστικά της πίστας δεν βολεύουν ιδιαίτερα τα μονοθέσιά της. Ποντάρουν, όμως, στον Λιούις Χάμιλτον ώστε να μπορέσει να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα χάρη στο ταλέντο και στην εμπειρία του.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα και στους άλλους δύο οδηγούς των ομάδων, Σέρχιο Πέρες (Red Bull) και Βάλτερι Μπότας (Mercedes). Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή η σεζόν έχει πολλές εκπλήξεις κι έτσι δεν αποκλείεται ακόμη μια στη διαδικασία για την pole position.

Από τη Formula 1 πηγαίνουμε στο τένις. Ώρα για τους ημιτελικούς στο κορυφαίο τουρνουά αυτής της εποχής το Paris Masters με ορισμένους από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο να διεκδικούν την παρουσία τους στον τελικό. Εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα θα εντοπίσετε και σε άλλα αθλήματα με το κουπόνι σε χάντμπολ και βόλεϊ και να περιέχει συναρπαστικές αναμετρήσεις.