Formula 1: Γκάζια στην Αυστραλία

Reading time1 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε ακόμη ένα Grand Prix της κορυφαίας βαθμίδας των μηχανοκίνητων σπορ

Από σήμερα αρχίζει το 3ο τριήμερο της Formula 1 με το Grand Prix της Αυστραλίας. Ξεκινούν οι ελεύθερες δοκιμές και τα βλέμματα είναι στραμμένα σε τρεις ομάδες: στη Ferrari, στη Red Bull και στη Mercedes. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα από μια πλούσια γκάμα με κορυφαίες αποδόσεις.

Ως τώρα έχουν διεξαχθεί δύο αγώνες. Στο Μπαχρέιν επικράτησε ο Σαρλ Λεκλέρκ με Ferrari, ενώ στη Σαουδική Αραβία επιβλήθηκε ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull. Οι ομάδες είχαν λίγο χρόνο στη διάθεσή τους για να κάνουν ορισμένες αλλαγές στα μονοθέσιά τους και από σήμερα θα φανούν και στην πίστα.

Η Ferrari και η Red Bull a priori θα έχουν και πάλι τον πρώτο λόγο. Ο Σαρλ Λεκλέρκ κι ο Μαξ Φερστάπεν εμφανίζονται έτοιμοι για ακόμη μια… μάχη για τη νίκη και όχι μόνο. Καθώς η Ferrari αναμένεται να παλέψει για τον τίτλο κι ο Μονεγάσκος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οδηγών παίζει ρόλο η συγκομιδή βαθμών – γιατί η Formula 1 δεν είναι μόνο… σπριντ, αλλά και «μαραθώνιος» με το καλεντάρι να έχει 22 αγώνες (που μάλλον θα γίνουν 23). Παράλληλα, σε πολύ καλό επίπεδο βρίσκονται ο Κάρλος Σάινθ της ιταλικής ομάδας και ο Σέρχιο Πέρες της αυστριακής.

Η MERCEDES ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ

Κι όσο για τη Mercedes; Αυτή μετά τα προβλήματα που παρουσίασε στα τεστ και στα δύο προηγούμενα Grands Prix, αναμένεται να παρουσιάσει κάποιες αλλαγές στα αυτοκίνητα του Λιούις Χάμιλτον και του Τζορτζ Ράσελ με στόχο να την κάνουν πιο ανταγωνιστική. Τα στελέχη της υποστηρίζουν εκ νέου πως δεν είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν τη νίκη, αλλά από την άλλη είναι μια ομάδα με εμπειρία που ξέρει να βρίσκει τις κατάλληλες λύσεις και ίσως να έχει κάποιον άσο κρυμμένο στο… μανίκι της.