Formula 1, γκάζια στο Grand Prix Καναδά

Reading time2 λ

Η «μάχη» για την pole position προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις και αμέτρητες επιλογές για ποντάρισμα

Σήμερα είναι μέρα με… πολλά γκάζια στο Στοίχημα Φόρμουλα 1. Στο Grand Prix Καναδά διεξάγονται οι κατατακτήριες δοκιμές και κρίνεται η pole position ενόψει του αγώνα της Κυριακής (18/6). Αναμένεται μια συναρπαστική διαδικασία, η οποία προσφέρει παράλληλα πλούσιες επιλογές για στοιχημα online σε μεγάλη γκάμα αγορών στην πλατφόρμα της Betsson. Ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull θα μπει στην πίστα ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να πάρει την πρώτη θέση στη γραμμή εκκίνησης. Στη φετινή σεζόν έχει κατακτήσει την pole position τέσσερις φορές στα επτά Grands Prix που έχουν διεξαχθεί. Σε άλλες δύο περιπτώσεις την pole position πήρε ο teammate του Σέρχιο Πέρες και μια φορά ο Σαρλ Λεκλέρκ της Ferrari.

ΜΑΞ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ

Ο Μαξ Φερστάπεν προέρχεται από μια κυριαρχική εμφάνιση στο Grand Prix Ισπανίας. Ήταν πρώτος στα ελεύθερα δοκιμαστικά, πήρε την pole position, τον αγώνα και τον ταχύτερο γύρο. Το να κάνει το… νταμπλ στο Grand Prix Καναδά και να πάρει την pole position και τη νίκη στον αγώνα προσφέρεται στο 1,60** και το να επαναλάβει την εμφάνισή που έκανε στη Βαρκελώνη, βρίσκεται στο 3,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Αυτή τη φορά, όμως, η ελπίδα των υπολοίπων είναι να παρουσιαστούν περισσότερο ανταγωνιστικοί. Ο Σέρχιο Πέρες έκανε λόγο για… επανεκκίνηση στο Grand Prix Καναδά έπειτα από τις μέτριες εμφανίσεις του στο Μονακό και στη Βαρκελώνη. Στην Aston Martin, ο ιδιοκτήτης της ομάδας ο Καναδός Λόρενς Στρολ, υποστήριξε πως θα ήθελε να δει και τα δύο μονοθέσια να ανεβαίνουν στο βάθρο. Άλλωστε, για εκείνον είναι αγώνας… εντός έδρας. Ο Φερνάντο Αλόνσο και ο Λανς Στρολ υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κάνουν το όνειρο του συγκροτήματος πραγματικό. Επιπλέον, η Aston Martin αναμένεται να παρουσιάσει κάποιες αναβαθμίσεις. Τα φώτα, όμως, είναι στραμμένα κυρίως στη Mercedes που θέλει να επιβεβαιώσει στο qualifying τη βελτίωση που παρουσίασε στην Ισπανία. Υπάρχει αισιοδοξία στο εσωτερικό της ομάδας πως με τον καιρό θα μπορέσει να μειώσει τη διαφορά της από τη Red Bull όχι μόνο σε συνθήκες αγώνα, αλλά και στις κατατακτήριες δοκιμές.

Η FERRARI ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ

H Ferrari, πάλι, μοιάζει με… μυστήριο. Υπάρχει η αίσθηση στην ομάδα πως πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση και περιμένει καλύτερα αποτελέσματα από ότι στη Βαρκελώνη. Το ίδιο ισχύει και για το υπόλοιπο πεδίο με Alpine – McLaren να δίνουν τη δική τους «μάχη» και τις Haas, Williams, Alpha Tauri και Alfa Romeo να ελπίζουν στο καλύτερο δυνατό.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |