Formula 1, Grand Prix Ουγγαρίας με κόντρα Χάμιλτον – Φερστάπεν

Reading time2 λ

Πλούσιο θέαμα και θαυμάσιες ευκαιρίες για στοιχημα στο σημερινό μεγάλο αγώνα  

Συναρπάζει το formula 1 πρόγραμμα με το μεγάλο αγώνα του Grand Prix της Ουγγαρίας να διεξάγεται σήμερα και να υπόσχεται πλούσιο θέαμα και θαυμάσιες ευκαιρίες για online στοιχημα στην πλατφόρμα της Betsson. Η αλλαγή στο φορμάτ του qualifying έφερε και εκπλήξεις στην πίστα φορμουλα 1 βουδαπέστη με τον Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) να παίρνει την pole position μπροστά από το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, τον Μαξ Φερστάπεν (Red Bull), ενώ ο Λάντο Νόρις με McLaren θα αρχίσει από την 3η θέση κι ο ομόσταβλός του Όσκαρ Πιάστρι από την 4η. Εντυπωσιακός ο Γκουάνιου Ζόου με Alfa Romeo είναι 5ος και 7ος ο teammate του Βάλτερι Μπότας με τον Σαρλ Λεκλέρκ (Ferrari) ανάμεσά τους και τους Φερνάντο Αλόνσο (Aston Martin), Σέρχιο Πέρες (Red Bull) και Νίκο Χούλκενμπεργκ (Haas) συμπληρώνουν την πρώτη 10άδα.

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ RED BULL

Στο Grand Prix φορμουλα 1 ουγγαρία, ο Μαξ Φερστάπεν παραπονέθηκε πως το μονοθέσιό του δεν είχε την κατάλληλη ισορροπία, αλλά σημείωσε πως σε συνθήκες αγώνα δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον ανταγωνισμό στην προσπάθειά του να πάρει ακόμη μια νίκη. Αυτό αποτυπώνεται και στις Αποδόσεις Grand Prix Ουγγαρίας. Ωστόσο, σε συνδυασμό με τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Σέρχιο Πέρες, ίσως να αφήνει ένα «παράθυρο» στο ότι ίσως να δούμε πιο «κλειστό» αγώνα.

ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Για τη Mercedes το μεγαλο στοιχημα είναι ο Χάμιλτον να μπορέσει να διατηρήσει την ταχύτητά του ώστε να κοντράρει τον Φερστάπεν. Η ομάδα περιμένει από τον Τζορτζ Ράσελ που ήταν απογοητευτικός στο qualifyng να καλύψει τη διαφορά γρήγορα και να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις για να βοηθήσει τον teammate του. Από την κόντρα Χάμιλτον – Φερστάπεν ελπίζει να επωφεληθεί η McLaren που έχει κάνει άλματα προόδου το τελευταίο διάστημα. Ελπίδες, όμως, έχει και η Ferrari. Κατά διαστήματα ο Σαρλ Λεκλέρκ έδειξε πολύ καλά στοιχεία, σε αντίθεση, πάντως, με τον Κάρλος Σάινθ που δεν ήταν καλός και θα πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να βρεθεί σε υψηλή θέση. Η Aston Martin, η Alpine και η Williams θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα μιας και δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες που είχαν θέσει μπαίνοντας στο Grand Prix Ουγγαρίας. Η Alfa Romeo, ειδικά, και η Haas σε δεύτερο επίπεδο μπορούν να ελπίζουν για πόντους, ενώ για την Alpha Tauri υπάρχει αισιοδοξία πως ο Ντάνιελ Ρικάρντο στο πρώτο Grand Prix του εδώ κι οκτώ μήνες θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και να ωθήσει και τον Γιούκι Τσουνόντα για ένα καλό αποτέλεσμα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |