Formula 1: Κάτι μοναδικό στο Μονακό

Reading time2 λ

Αρχίζει το Grand Prix στο Πριγκιπάτο με εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις

Η δράση στη Formula 1 επιστρέφει και το Grand Prix του Μονακό ανοίγει την αυλαία του σήμερα με τα ελεύθερα δοκιμαστικά και υποσχέσεις για σπουδαίο θέαμα στον αγώνα που συνδυάζει πρεστίζ και γκλάμουρ, αλλά και που όλοι οι οδηγοί θέλουν να νικήσουν. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Το Grand Prix του Μονακό γίνεται και σε μοναδικές συνθήκες. Η αναβολή του αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας στην Εμίλια-Ρομάνια των καταστροφικών πλημμυρών, έχει απλώσει ένα πέπλο μυστηρίου στο Πριγκιπάτο κι αυτό βοηθά στο… σασπένς. Όλες οι ομάδες θα παρουσίαζαν αναβαθμίσεις στην Ιταλία. Αναγκαστικά αυτές θα… βγουν στην πίστα σήμερα. Αυτό σημαίνει πως: πρώτον, αναμένονται βελτιωμένες αποδόσεις και δεύτερον, ακόμη και οι ίδιες οι ομάδες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά γιατί δεν έχουν δει τη συμπεριφορά των «αναβαθμισμένων» μονοθέσιων σε συνθήκες πίστας και αγώνα.

ΦΑΒΟΡΙ Η RED BULL

Η πρωτοπόρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κατασκευαστών, η απόλυτα κυριαρχική ως τώρα, Red Bull, μπαίνει στο Grand Prix του Μονακό ως το απόλυτο φαβορί για να νικήσει με τον Μαξ Φερστάπεν να έχει τις καλύτερες πιθανότητες και τον Σέρχιο Πέρες να τον ακολουθεί. Σημαντικές αλλαγές θα έχει η Mercedes και η Aston Martin, ενώ και η Ferrari υπόσχεται άνοδο. Τεράστιο είναι και το ενδιαφέρον για το υπόλοιπο πεδίο, ώστε να δούμε τι διαφορετικό ετοιμάζουν Alpine, McLaren, Williams, Haas, Alfa Romeo και Alpha Tauri.

Ενώ ξεχωρίζει η Formula 1, το κουπόνι των σπορ προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών για στοίχημα και σε άλλα αθλήματα. Στο χάντμπολ, διεξάγεται ο 4ος τελικός της Handball Premier, Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Η ΑΕΚ προηγείται στη σειρά με 2-1 και βρίσκεται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου.

Στο τένις συνεχίζεται η δράση στα προκριματικά του τουρνουά τένις στο Παρίσι και σε άλλα τουρνουά, όπως είναι η Γενεύη και η Λιόν για το ανδρικό τουρ και η Ραμπάτ και το Στρασβούργο για το γυναικείο. Καταπληκτικές ευκαιρίες για bets, παρουσιάζονται επίσης στο βόλεϊ, το NHL, το MLB, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο Ποδηλατικός Γύρος της Ιταλίας, Giro dItalia.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |