Formula 1, με τρεις ομάδες στο επίκεντρο

Reading time2 λ

Grand Prix στην Αυστραλία με συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε κορυφαίες αποδόσεις

Η Formula 1 επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό τριήμερο να μας περιμένει στην ανακαινισμένη (και πιο γρήγορη) πίστα του Albert Park της Μελβούρνης. Η αυλαία ανοίγει με τα ελεύθερα δοκιμαστικά. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται οι καιρικές συνθήκες, μιας και υπάρχει πρόβλεψη για βροχή σήμερα κι αυτό αναμφίβολα θα επηρεάσει το στήσιμο των μονοθεσίων, αλλά και τις πληροφορίες που θα μπορέσουμε να αντλήσουμε ενόψει των κατατακτήριων δοκιμών και του αγώνα, αφού τις επόμενες ημέρες δεν είναι πολλές οι πιθανότητες για να βρέξει.

Το άλλο σκέλος, είναι η απόδοση τριών ομάδων. Με τη Red Bull να έχει αρχίσει θαυμάσια με δύο 1-2 στους ισάριθμους πρώτους αγώνες της σεζόν, τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Aston Martin, τη Ferrari και τη Mercedes.

Η Aston Martin θα επιχειρήσει να διατηρήσει τα κεκτημένα ως η δεύτερη πιο γρήγορη ομάδα του grid και να πλησιάσει τις Red Bull. Η Ferrari ψάχνει αντίδραση και να λύσει τα προβλήματα που της αφαιρούν χρόνο στους αγώνες, ενώ παραμένει γρήγορη στις κατατακτήριες. Η Mercedes στοχεύει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τα μπροστά μετά τα καλά αποτελέσματά της στη Σαουδική Αραβία.

«ΜΑΧΗ» ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΕΔΙΟ

Από εκεί κι έπειτα, αναμένεται σκληρή «μάχη» στο υπόλοιπο πεδίο. H Alpine μπορεί να ξεχωρίζει, αλλά η διαφορά της με τη Haas, την Alpha Tauri και την Alfa Romeo δεν είναι μεγάλη. Η Williams έχει, επίσης, δείξει τη δυνατότητα να παλέψει για την κατάκτηση βαθμών, ενώ στη McLaren έπειτα από την κακή αρχή της σεζόν εκτιμούν πως από εδώ και μπρος θα εμφανιστούν βελτιωμένοι και θα αρχίσουν να παλεύουν για καλύτερα αποτελέσματα.

Στο κουπόνι των σπορ, βέβαια, υπάρχουν κι άλλες καταπληκτικές ευκαιρίες για στοίχημα. Το Miami Open προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις με τον τελικό του τουρνουά των γυναικών. Σπουδαία ματς γίνονται στο Κύπελλο Ελλάδας του βόλεϊ με τις κόντρες Μίλων-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |