Formula 1, όλα εδώ κρίνονται

Reading time2 λ

Το Grand Prix Βρετανίας υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις και μεγάλες ευκαιρίες για στοιχημα online σε σούπερ αποδόσεις

Μετά τις ελεύθερες δοκιμές και το qualifying, έφτασε η στιγμή για το μεγάλο αγώνα του Grand Prix Βρετανίας στη Formula 1 και αναμένονται… πυροτεχνήματα στην πίστα του Silverstone. Στην πλατφόρμα της Betsson, τώρα, θα βρείτε αμέτρητες επιλογές για αθλητικο στοιχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της φετινής σεζόν που οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση του 3ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στους οδηγούς. Στο Στοίχημα Φόρμουλα 1 παραμένει το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη και το να τη συνδυάσει με τον ταχύτερο γύρο, προσφέρεται στο 1,72** στην πλατφόρμα της Betsson. Για παράδειγμα, το να κάνει το ίδιο… νταμπλ ο ομόσταβλός του, Σέρχιο Πέρες, πληρώνεται στο 34,00**.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ FERRARI ΚΑΙ ΤΗΣ ASTON MARTIN

Το πρώτο διήμερο γέμισε με ελπίδες της Ferrari αν και υπήρχαν κάποια προβλήματα που μετρίασαν τον ενθουσιασμό στο εσωτερικό της ομάδας. Άλλωστε, δεν θα κατέβουν εκτιμώντας πως μπορούν να πάρουν τη νίκη. Ο στόχος τους είναι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί κόντρα στον Φερστάπεν και κατά διαστήματα ο Κάρλος Σάινθ με τον Σαρλ Λεκλέρκ έδειξαν πως δεν βρίσκονται μακριά. Στο στοιχημα Formula 1 – Νικητής αγώνα είναι δύσκολο να πρωταγωνιστήσει η Ferrari, όμως το να βάλει δύο οδηγούς στην πρώτη 6άδα προσφέρεται στο 1,57** στην πλατφόρμα της Betsson. Έπειτα, παρόμοια ελπίδα τρέφει και η Aston Martin. Είχε τα πάνω της και τα κάτω της την Παρασκευή και το Σάββατο, αλλά οι υπεύθυνοί της συνεχίζουν να υπογραμμίζουν πως μπορούν να κλείσουν την «ψαλίδα» με τους πρωτοπόρους. Την ίδια στιγμή στη Mercedes παρουσιάζονται σημαντικές δυσκολίες με τους οδηγούς να παραπονιούνται πως το αυτοκίνητο δεν οδηγείται εύκολα στην πίστα του Silverstone.

Η WILLIAMS ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ

Με τη McLaren ανεβασμένη, την Alpine να διαθέτει επιχειρήματα για να είναι αισιόδοξη και την Williams να εντυπωσιάζει ιδίως την Παρασκευή στις ελεύθερες δοκιμές, μπορεί να στηθεί… πανηγύρι στο υπόλοιπο πεδίο και να σημειωθούν σημαντικές εκπλήξεις. Στο μεταξύ, στη Haas μοιάζουν να έχουν κάποιον άσο κρυμμένο στο μανίκι τους. Έπειτα, Alfa Romeo και Alpha Tauri είχαν σημαντικά προβλήματα ακολουθώντας, ουσιαστικά, τη… γραμμή τους στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν όπου τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμεναν.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |