Formula 1, πόσο θα αντέξει ο Σαρλ Λεκλέρκ;

Reading time3 λ

Η ώρα του μεγάλου αγώνα στο Grand Prix Βελγίου με εντυπωσιακές επιλογές για στοιχημα online

Η στιγμή για τον αγώνα της Formula 1 στο Grand Prix Βελγίου έφτασε και το ενδιαφέρον για το πώς θα εξελιχθεί είναι τεράστιο. Αφενός η πιθανότητα βροχής μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα κι έπειτα ο Μαξ Φερστάπεν θα εκκινήσει από την 6η θέση με τον Σαρλ Λεκλέρκ να είναι στην pole position. Ως εκ τούτου και τα προγνωστικά formula 1 αλλάζουν και υπόσχονται συγκινήσεις σε ασυναγώνιστες Αποδόσεις στο Grand Prix Βελγίου, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Οι φορμουλα 1 αγωνεσ σταματούν μετά από αυτόν αφού ακολουθεί η καλοκαιρινή διακοπή (το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι 25 με 27/8 στην Ολλανδία). Παρόλο που ο Μαξ Φερστάπεν τιμωρήθηκε με ποινή πέντε θέσεων λόγω αλλαγής κιβωτίου ταχυτήτων θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη. Στην πλατφόρμα της Betsson το να τερματίσει πρώτος και με τον ταχύτερο γύρο βρίσκεται στο 1,50**.

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΕΚΛΕΡΚ

Ο αγώνας formula 1 βελγιο είναι μια ευκαιρία για τον Σαρλ Λεκλέρκ και τη Ferrari να επιχειρήσουν να κάνουν την έκπληξη. Ο Μονεγάσκος τα πήγε πολύ καλά στις διαδικασίες που προηγήθηκαν στο τριήμερο και εκτιμά πως έχει τη δυνατότητα να πιέσει. Το θέμα, όμως, είναι πόσο θα αντέξει στην πίεση που θα του ασκηθεί. «Η Red Bull έχει καλύτερο και ταχύτερο μονοθέσιο. Θα είναι δύσκολο να κρατήσω τον Μαξ πίσω μου, αλλά θα το επιχειρήσω», είπε. Το να κάνει εκείνος το νταμπλ της νίκης και του ταχύτερου γύρου, προσφέρεται στο 601,00** στην πλατφόρμα της Betsson, όπου υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για online στοιχημα. Ο Μαξ Φερστάπεν, Πρωταθλητησ φορμουλα 1 για δύο σερί χρόνια και καθ’ οδόν για τον 3ο τίτλο του, ήταν ο ταχύτερος ακόμη και στο qualifying. Έδειξε τη δύναμη του αυτοκινήτου του. Η Ferrari ελπίζει πως ο άλλος της οδηγός, ο Κάρλος Σάινθ θα βοηθήσει τον Λεκλέρκ να κρατήσει μακριά τον ανταγωνισμό. Γιατί δεν είναι μόνο ο Φερστάπεν ή ακόμη και ο Σέρχιο Πέρες εκείνοι που απειλούν. Οι McLaren των Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι βρίσκονται στο… μείγμα και παρά τα προβλήματα που είχε η Mercedes δεν μπορεί να παραλειφθεί η ανταγωνιστικότητά της.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Οι υπόλοιπες ομάδες είχαν σκαμπανεβάσματα. Η Aston Martin συνέχισε στην ίδια γραμμή που έχει το τελευταίο διάστημα με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τη διαχείριση ελαστικών. Το στοιχημα Formula 1 για εκείνη είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Στην Alpine μετά τις σημαντικές αλλαγές που ανακοινώθηκαν πως θα πραγματοποιηθούν στο οργανόγραμμά της, ο οργανισμός ψάχνει να βρει τα πατήματά του, ενώ ασκείται μεγάλη πίεση προς τους οδηγούς Εστεμπάν Οκόν και Πιέρ Γκασλί να αποδώσουν, αλλά με τα μονοθέσιά τους να έχουν τη δυναμική που είχαν στην αρχή της σεζόν. Ανάμεικτα ήταν και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων όπως η Haas, η Williams, η Alfa Romeo και η Alpha Tauri που ελπίζουν να εκμεταλλευτούν τις συγκυρίες, αλλά και να λειτουργήσουν οι προσαρμογές που θα κάνουν ενόψει του αγώνα, ώστε να μπορέσουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να πάνε στη διακοπή με περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |