Formula 1, ταχύτητα στο φουλ στο Grand Prix Aυστρίας

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε Φόρμουλα 1 και FINA World Cup 2023 στο πόλο

Το Grand Prix Αυστρίας της Formula 1 υπόσχεται να μας χαρίσει σπουδαίο θέαμα σήμερα με το μεγάλο αγώνα στο Red Bull Ring. Σε μια από τις πιο γρήγορες πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, οι συγκινήσεις αναμένονται μεγάλες. Στην πλατφόρμα της Betsson σταθερά υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές σε κορυφαίες αποδόσεις. Ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull κατεβαίνει στο Στοίχημα Φόρμουλα 1 ως το μεγάλο φαβορί. Μάλιστα, το να κάνει το… νταμπλ, δηλαδή να νικήσει και να κάνει και τον ταχύτερο γύρο, προσφέρεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ FERRARI

Η Παρασκευή και το Σάββατο έδειξαν πως ο Μαξ Φερστάπεν είναι ο απόλυτος κυρίαρχος. Επίσης, έδειξε πως οι διαφορές της Red Bull με τα υπόλοιπα μονοθέσια μάλλον έχουν μειωθεί. Στο qualifying, η Ferrari έφτασε πολύ κοντά. Εξ ου και η αισιοδοξία της ιταλικής ομάδας πως μπορεί να καταφέρει κάτι καλό και σ’ αυτό το Grand Prix, ιδίως αν την ευνοήσουν οι συγκυρίες. Γι’ αυτό και το να βρεθούν τόσο ο Σαρλ Λεκλέρκ όσο και ο Κάρλος Σάινθ στην πρώτη 6άδα της τελικής κατάταξης προσφέρεται στο στοιχημα online 1,55** στην πλατφόρμα της Betsson. Ανάμεικτες είναι οι απόψεις για την Aston Martin και τη Mercedes που έδειξαν ορισμένα καλά, αλλά και αρκετά κακά στοιχεία στο προηγούμενο διήμερο. Σκαμπανεβάσματα είχε κι ο έτερος οδηγός της Red Bull, ο Σέρχιο Πέρες, ενώ εντυπωσίασαν κατά διαστήματα η Alpine με τους Πιέρ Γκασλί κι Εστεμπάν Οκόν, η βελτιωμένη McLaren με τον Λάντο Νόρις και η Haas με τον Νίκο Χούλκενμπεργκ. Η Williams, η Alfa Romeo και η Alpha Tauri ελπίζουν να μπορέσουν να ανεβάσουν το επίπεδο της απόδοσής τους.

ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΟ

Από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό περνάμε στο fina water polo, όπου συμμετέχει και η Εθνική Ελλάδας. Το Super Final του FINA World Cup 2023 ολοκληρώνεται σήμερα και στην πισίνα του πανεπιστημίου USC αναμένεται σπουδαίο θέαμα στο μεγάλο τελικό, στο «μικρό» τελικό και στους αγώνες διαβάθμισης για την 5η και την 7η θέση.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |