Formula 1, τέρμα το γκάζι και στην Ισπανία

Reading time2 λ

Σούπερ επιλογές για στοίχημα στο Grand Prix της Ισπανίας για τη F1, αλλά και στο WRC

Έφτασε η ώρα της αλήθειας, η μέρα όπου το χρονόμετρο δεν λέει ψέματα. Πάμε για στοίχημα στο Grand Prix της Ισπανίας στη Formula 1, όπου το θέαμα αναμένεται να είναι συγκλονιστικό. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live. Σήμερα θα αποδειχθεί αν οι ομάδες και οι οδηγοί έγιναν… σοφότεροι μετά από τρεις περιόδους ελεύθερων δοκιμαστικών, καθώς επίσης και από τη διαδικασία του qualifying. Άλλωστε, το νέο σχέδιο της πίστας της Βαρκελώνης που την κάνει πολύ πιο γρήγορη παρουσιάζει νέες προκλήσεις.

ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗ RED BULL

Η Red Bull μπαίνει ως το μεγάλο φαβορί για να νικήσει ένας από τους δύο οδηγούς της, με τον Μαξ Φερστάπεν στην κορυφή της λίστας και τον Σέρχιο Πέρες να τον ακολουθεί με 4,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Μάλιστα, το στοίχημα ο Ολλανδός να νικήσει κάνοντας και τον ταχύτερο γύρο προσφέρεται στο 2,10** στην πλατφόρμα της Betsson. Ποιος μπορεί να τους κοντράρει, όμως; Καλά στοιχεία το διήμερο που πέρασε έδειξαν κατά διαστήματα η Aston Martin, η Ferrari, αλλά και η Mercedes. Το αν αυτό θα μπορέσει να παρουσιαστεί και στον αγώνα παραμένει το μεγάλο τους στοίχημα. Το να έχουν δύο οδηγούς στην πρώτη 6άδα της τελικής κατάταξης, πάντως, προσφέρεται στο 1,80** για τη Ferrari, στο 2,10** για τη Mercedes και στο 3,60** για την Aston Martin. Ανταγωνιστικές, δε, θέλουν να παρουσιαστούν η Alpine και η McLaren, ενώ σε καλά αποτελέσματα ελπίζουν Williams, Haas, Alfa Romeo και Alpha Tauri.

ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟ WRC

Στο μεταξύ, συναρπαστικό φινάλε με απίθανες επιλογές για online στοίχημα προσφέρει και το Rally Italy του WRC, καθώς μετράμε αντίστροφα για το EKO Rally Acropolis, του οποίου υπερήφανος χορηγός είναι η Betsson. Απομένουν τέσσερις πολύ απαιτητικές διαδρομές για να ολοκληρωθεί ο αγώνας. Ο Σεμπαστιάν Οζιέ της Toyota Gazoo Racing WRT έχει το… πάνω χέρι για να φτάσει σε ακόμη μια νίκη, αλλά οι Εσαπέκα Λάπι και Τιερί Νεβίλ της Hyundai Shell Mobis WRT δεν το βάζουν κάτω και αναμένεται να πιέσουν.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |