Formula 1, τέρμα το γκάζι στο Sprint

Reading time2 λ

Το Grand Prix Αυστρίας προσφέρει σπουδαίο θέαμα και σπουδαίες επιλογές για στοίχημα σε ασύγκριτες αποδόσεις

Μετά από τη μοναδική περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών και το qualifying, η δράση… ανάβει στο Grand Prix της Αυστρίας στη Formula 1 με το Sprint Shootout και το Sprint. Το νέο φορμάτ προσφέρει συναρπαστική δράση και εκτοξεύει το ενδιαφέρον για στοιχημα online. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Αυτό είναι το δεύτερο Grand Prix όπου θα διεξαχθεί με το νέο φορμάτ. Θα αρχίσει με το Sprint Shootout, που είναι η προκριματική διαδικασία η οποία θα καθορίσει και την σχάρα εκκίνησης. Έπειτα, θα ακολουθήσει το Sprint, ένας αγώνας 100 χλμ., χωρίς υποχρεωτικά pit stop και ο οποίος προσφέρει οκτώ βαθμούς στον πρώτο, επτά στο δεύτερο, έξι στον τρίτο και ούτω καθεξής μέχρι τον 8ο που θα πάρει έναν πόντο.

ΦΑΒΟΡΙ Ο ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ

Όπως σε κάθε άλλη διαδικασία στην τρέχουσα σεζόν έτσι και σ’ αυτή ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull θα… κατέβει ως το μεγάλο φαβορί. Το να νικήσει στο Sprint προσφέρεται στο 1,38** στην πλατφόρμα της Betsson. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος αγώνας μπορεί να γίνει απρόβλεπτος μιας και υπάρχει πιθανότητα βροχής. Έτσι το Στοίχημα Φόρμουλα 1 αλλάζει εντελώς και άλλες επιλογές αποκτούν εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ

Για παράδειγμα, το να επικρατήσει ο Φερνάντο Αλόνσο της Aston Martin ή ο Σαρλ Λεκλέρκ της Ferrari προσφέρεται στο 9,00**. Οι δύο ομάδες έκαναν βήματα προς τα μπροστά στο προηγούμενο Grand Prix και στοχεύουν να συνεχίσουν την άνοδό τους. Παράλληλα, τα βλέμματα είναι στραμμένα στον άλλο οδηγό της Red Bull, τον Σέρχιο Πέρες, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν τα πάει καλά και βρίσκεται υπό πίεση από την ομάδα του. Στο μεταξύ, η Mercedes ευελπιστεί εκ νέου σε καλά αποτελέσματα καθώς βελτιώνει συνεχώς τα μονοθέσια των Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ. Στο υπόλοιπο πεδίο καθώς η Alpine παλεύει για σταθερότητα και η Williams, η Haas, η Alfa Romeo και η Alpha Tauri αναζητούν λύσεις που θα τις κάνουν ανταγωνιστικές, η McLaren θα παρουσιάσει ένα μεγάλο «πακέτο» αναβαθμίσεων. Το στοιχημα της είναι να λειτουργήσει άμεσα και αποτελεσματικά ώστε να την… ανεβάσει επίπεδο.

ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΠΟΛΟ

Από τη Formula 1 μεταφερόμαστε στην… πισίνα του κολεγίου USC στο Λος Άντζελες όπου διεξάγεται το Super Final του FINA World Cup 2023, με τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας ανδρών που παλεύει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σήμερα διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί, αλλά και δύο ματς για τη διαβάθμιση των θέσεων 5-8.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |