Η «μάχη» στη Formula 1 αρχίζει

Reading time2 λ

Συναρπαστικό θέαμα και εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στο κουπόνι των σπορ

Εντυπωσιακό είναι το κουπόνι των σπορ αυτό το Σάββατο καθώς υπόσχεται μοναδικές στιγμές με 100% δράση και πλούσιες στοιχηματικές ευκαιρίες. Στην πλατφόρμα της Betsson, πάντοτε υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε απίθανες αποδόσεις. Παράλληλα, προσφέρεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πίστα του Μπαχρέιν καθώς οι μηχανές της Formula 1 παίρνουν μπροστά για τις κατατακτήριες δοκιμές ενόψει του πρώτου Grand Prix της σεζόν που θα διεξαχθεί αύριο. Στις χθεσινές ελεύθερες δοκιμές επιβεβαιώθηκε ότι η Red Bull μπαίνει πολύ δυνατά στην αγωνιστική περίοδο. Η Ferrari θέλει να δείξει πως μπορεί να διεκδικήσει την pole position, ενώ και η Mercedes μοιάζει να έχει κάποιον άσο κρυμμένο στο… μανίκι της.

Σε κάθε περίπτωση, η έκπληξη δεν αποκλείεται με την Aston Martin να εντυπωσιάζει, ιδίως με τον Φερνάντο Αλόνσο, ενώ βελτιωμένες σε σχέση με την περίοδο δοκιμών εμφανίζονται και η McLaren με τον Λάντο Νόρις καθώς και η Alfa Romeo. Όπως και να έχει ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής Μαξ Φερστάπεν λογαριάζεται ως το φαβορί για να βρεθεί στην πρώτη θέση της αυριανής εκκίνησης. Ο Σαρλ Λεκλέρκ, όμως, θέλει να δείξει με το… καλημέρα πως αυτή τη σεζόν μπορεί να είναι πιο σοβαρός διεκδικητής.

ΒΟΛΕΪ ΚΑΙ ΤΕΝΙΣ ΣΥΝΑΡΠΑΖΟΥΝ

Από το μηχανοκίνητο αθλητισμό πηγαίνουμε στο βόλεϊ. Διεξάγεται ακόμη μια συναρπαστική αγωνιστική για τη Volley League ανδρών με το ματς Παναθηναϊκός-Αριστοτέλης Σκύδρας σε πρώτο πλάνο, ενώ στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν και οι αναμετρήσεις: Φοίνικας Σύρου-Μίλων και Άθλος Ορεστιάδας-ΠΑΟΚ.

Στο τένις, φτάνουν στο φινάλε τους τα σπουδαία τουρνουά που βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και μια εβδομάδα τόσο στο ανδρικό σιρκουΐ όσο και στο γυναικείο. Τα φώτα πέφτουν στο άκρως ανταγωνιστικό τουρνουά του Ντουμπάι, ενώ θαυμάσιες ευκαιρίες για στοίχημα υπάρχουν στα τουρνουά του Ακαπούλκο και του Σαντιάγο καθώς και σ’ εκείνα του Όστιν και του Μόντερεϊ.