Ταχύτητα και άσοι

Reading time1 λ

Επιλογές που συναρπάζουν στο Grand Prix της Αυστραλίας στη Formula 1 και στο Monte-Carlo Masters στο τένις

Ένα συναρπαστικό Σάββατο μας περιμένει με τον κόσμο των σπορ να υπόσχεται θέαμα υψηλού επιπέδου στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και στο τένις. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μια μεγάλη γκάμα απλών, ειδικών και combo στοιχημάτων σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στη Formula 1 μπαίνουμε στη δεύτερη ημέρα διεξαγωγής του Grand Prix της Αυστραλίας. Είναι ο 3ος αγώνας της σεζόν και εκ νέου τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Ferrari και στη Red Bull. Στα ελεύθερα δοκιμαστικά τα μονοθέσια του Σαρλ Λεκλέρκ και του Κάρλος Σάινθ, πιλότων της ιταλικής ομάδας, τα πήγαν περίφημα. Ωστόσο, η Red Bull μοιάζει έτοιμη να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές προκειμένου να απαντήσει στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές όπου το διακύβευμα είναι η pole position. Ο νυν Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Μαξ Φερστάπεν, δήλωσε έτοιμος για την πρόκληση να πάρει την πρωτιά και να εκκινήσει πρώτος στην αυριανή κούρσα. Όσο για τους υπόλοιπους: η Mercedes δεν είδε την βελτίωση που περίμενε, ενώ ιδιαίτερα ανταγωνιστική φάνηκε η Alpine. Επιπλέον, «ανεβασμένη» παρουσιάζεται και η McLaren δείχνοντας πως σταδιακά ξεπερνά τα προβλήματα που παρουσίασε στα προηγούμενα Grands Prix.

ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ

Στο τένις, τώρα, αρχίζει το διάσημο τουρνουά Monte-Carlo Masters με τα προκριματικά του, ενώ το κυρίως ταμπλό ξεκινά αύριο. O Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο κάτοχος του τίτλου και θα επιδιώξει να τον υπερασπιστεί καθώς αρχίζει η σεζόν στη χωμάτινη επιφάνεια στην Ευρώπη, με τον δρόμο ν’ ανοίγει για το Grand Slam του Roland-Garros.

Πέραν του Στέφανου Τσιτσιπά θα λάβουν μέρος ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο εντυπωσιακός 18χρονος Ισπανός, Κάρλος Αλκαράθ, που πρόσφατα κατέκτησε το Miami Open, αλλά και ο πολλά υποσχόμενος Ιταλός Γιανίκ Σίνερ, μεταξύ άλλων.