Μεγάλη πρόκληση το ετάπ Καρδίτσα-Λάρισα

Reading time1 λ

Εντυπωσιάζει το θέαμα στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δράση στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας όπου η Betsson είναι υπερήφανος χορηγός. Στα τρία ετάπ που έχουν διεξαχθεί ως τώρα το θέαμα κι ο ανταγωνισμός χάρισαν μοναδικές συγκινήσεις στη. Τώρα, ο αγώνας μπαίνει στο 4ο ετάπ και τη διαδρομή Καρδίτσα-Λάρισα.

Η προ τελευταία ημέρα ξεκινά στην Καρδίτσα. Τα πρώτα 35 χιλιόμετρα θα δοκιμάσουν τα πόδια των ποδηλατών, ωστόσο η συνέχεια είναι εντελώς επίπεδη και το σενάριο του μαζικού σπριντ στην πόλη της Λάρισας είναι το επικρατέστερο. Στα κορυφαία σημεία της διαδρομής ανήκει η μαγική εικόνα στην Λίμνη Πλαστήρα. Η μορφολογία του ετάπ και μόνο προϊδεάζει πως θα γίνει μεγάλη «μάχη» για την πρωτιά και ίσως να προκαλέσει και αλλαγές στις κατατάξεις των κατηγοριών.

Σε κάθε περίπτωση οι ποδηλάτες θα χρειαστούν αντοχή, ταχύτητα και έξυπνη στρατηγική για να πετύχουν τους στόχους τους καθώς υπάρχουν και τρία ενδιάμεσα σπριντ στη διάρκεια των 176,75 χλμ. του 4ου ετάπ. Ωστόσο, το σημείο Τσούκα έπειτα από 25 χιλιόμετρα λογαριάζεται ως το πιο δύσκολο της διαδρομής. Παράλληλα, η πορεία ως την Καρδίτσα θα προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδηλάτες και για το τελευταίο ετάπ του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας που θα διεξαχθεί την Πρωτομαγιά από την Καλαμπάκα ως τα Ιωάννινα.

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ

Πέραν της ποδηλασίας, πλούσια είναι και η δράση στο τένις. Σε εξέλιξη βρίσκεται το Madrid Open για το γυναικείο σιρκουΐ. Το τουρνουά έχει μπει στο δεύτερο γύρο και προσφέρει συναρπαστικά παιχνίδια και εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα. Σε πρώτο πλάνο η αναμέτρηση Σιμόνα Χάλεπ-Πάουλα Μπαδόσα. Δύο από τις πιο ταλαντούχες τενίστριες και υποψήφιες για να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση τίθενται αντιμέτωπες και υπόσχονται να χαρίσουν σπουδαίο θέαμα.