Ο Πόγκατσαρ μοιάζει ασταμάτητος

Reading time1 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας και στο τένις

Ο Ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας βρίσκεται σε εξέλιξη με αμείωτο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Η κορυφαία διοργάνωση της ποδηλασίας προσφέρει συναρπαστικό θέαμα με τον Ταντέι Πόγκατσαρ να ηγείται της γενικής κατάταξης. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε ποικιλία αγορών και σε κορυφαίες αποδόσεις.

Ο Σλοβένος ποδηλάτης της UAE Team Emirates πραγματοποιεί εντυπωσιακό αγώνα και οδεύει προς την εξασφάλιση της νίκης. Αν τα καταφέρει – διότι απομένει… δρόμος ακόμη κι ο ανταγωνισμός είναι υψηλός – θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά. Για την ώρα δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν σταματάει πουθενά. Στο μεταξύ, ο Βάουτ φαν Άερτ συνεχίζει κι εκείνος να τα πηγαίνει πολύ καλά στην κατάταξη των πόντων, ενώ μεγάλη «μάχη» αναμένεται να γίνει στην κατάταξη των αναβατών με τον Ζίμον Γκέσκε, τον Μπομπ Γιούνγκελς και τον Τιμπό Πινό να τα πηγαίνουν πολύ καλά ως τώρα και να ονειρεύονται την πρώτη θέση.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ

Από την ποδηλασία πηγαίνουμε στο τένις όπου στο επίκεντρο της δράσης βρίσκονται τέσσερα τουρνουά. Αρχίζουμε με το ανδρικό σιρκουΐ. Στο τουρνουά του Νιούπορτ ξεχωρίζει η αναμέτρηση Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ-Τζέισον Κούμπλερ. Ο Καναδός τενίστας, νούμερο εννιά στον κόσμο, είναι το ισχυρό φαβορί για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Στο τουρνουά του Μπάσταντ, τώρα, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το ματς Ντιέγκο Σβάρτσμαν-Ελίας Ίμερ.

Στο γυναικείο σιρκουΐ, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο τουρνουά της Λωζάνης. Εκεί αναμένεται συναρπαστικό το παιχνίδι Λεολιά Ζανζάν-Τατιάνα Μαρία. Η Τατιάνα Μαρία προέρχεται από τη συμμετοχή στα ημιτελικά του αγγλικού τουρνουά στο Γουίμπλεντον και θέλει να επιβεβαιώσει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Πλούσια είναι και η δράση στο τουρνουά της Βουδαπέστης με την αναμέτρηση Κατερίνα Σινιάκοβα-Ανχελίνα Καλίνινα να αποτελεί το highlight.