Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Αρχίζει ο αγώνας!

Reading time1 λ

Υψηλού επιπέδου θέαμα υπόσχεται το μεγάλο event που κάνει εκκίνηση από την Κρήτη

Ο Ποδηλατικός Γύρος της Ελλάδας αναβιώνει δέκα χρόνια μετά και σήμερα γίνεται η εκκίνηση του από το Ηράκλειο της Κρήτης. Το πρώτο ετάπ υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις και θέαμα υψηλού επιπέδου, με την Betsson να είναι υπερήφανος χορηγός του κορυφαίου αθλητικού event. Στην πλατφόρμα της, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

Στον Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας θα λάβουν μέρος 20 ομάδες και 129 αθλητές και η εικόνα του θα φτάσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη καθώς θα μεταδοθεί μέσα από πολύ μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα ανά την υφήλιο. Αυτό υπογραμμίζει τη σημασία που έχει το event το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και την Πρωτομαγιά και θα περάσει πέραν από το Ηράκλειο και τα Χανιά, από το Ρέθυμνο, την Αθήνα, την Ιτέα, τους Δελφούς, την Καρδίτσα, την Λάρισα, την Καλαμπάκα και θα τερματίσει στα Ιωάννινα.

Αν μη τι άλλο, το… ταξίδι του Ποδηλατικού Γύρου ανά την Ελλάδα θα απαιτήσει από τους ποδηλάτες να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά και να δοκιμαστούν σε διαφορετικές συνθήκες τόσο εδαφικές, όσο και κλιματολογικές. Αυτό δίνει μια διαφορετική… νότα σε σύγκριση με άλλους Ποδηλατικούς Γύρους.

ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΑΠ

Η εκκίνηση του 19ου Γύρου Ελλάδος θα δοθεί στο Ηράκλειο, με την αυλαία να πέφτει στα Χανιά. Πρόκειται για ένα αρκετά απαιτητικό ετάπ, που κινείται στις παρυφές των Λευκών Ορέων και αναδεικνύει τη ποικιλομορφία της γεωμορφολογίας της Κρήτης. Με 179 χιλιόμετρα μήκος είναι το μεγαλύτερο.

Παράλληλα, τα ενδιάμεσα σπριντ προσφέρουν επιπλέον ενδιαφέρον σ’ αυτή τη σκληρή δοκιμασία που θα αποτελέσει πρόκληση για τους ποδηλάτες που θα λάβουν μέρος και θα διεκδικήσουν τη γαλάζια φανέλα του νικητή.