Σούπερ ματς στο βόλεϊ

Reading time1 λ

Εξαιρετικές επιλογές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών και σε άλλα αθλήματα

Μοναδικές στιγμές με 100% δράση προσφέρει το κουπόνι των σπορ καθώς κορυφαίες διοργανώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις. 

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών. Στο πρόγραμμα συναντάμε τις αναμετρήσεις Ολλανδία-Ουκρανία και Γαλλία-Ιαπωνία για τη φάση των «16» του θεσμού. Η Ολλανδία και η Γαλλία λογαριάζονται ως τα φαβορί.

Οι Ολλανδοί εντυπωσίασαν στους ομίλους και θέτουν υποψηφιότητα για να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση. Από τη μεριά τους, οι Γάλλοι ούτως ή άλλως συγκαταλέγονταν μεταξύ των ομάδων που αναμένονταν να διεκδικήσουν τη διάκριση, ενώ παρουσιάζονται κι αυτοί σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΟ, ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΝΙΣ

Από το βόλεϊ περνάμε στο πόλο όπου στο Σπλιτ της Κροατίας βρίσκονται σε εξέλιξη τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών. Διεξάγονται συναρπαστικές αναμετρήσεις καθώς οι διοργανώσεις έχουν μπει στην τελική τους ευθεία και οι ομάδες παλεύουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, στην ποδηλασία, συνεχίζεται με αμείωτο στοιχηματικό ενδιαφέρον ο Ποδηλατικός Γύρος της Ισπανίας. O ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στη… μονομαχία των Ρέμκο Εφάνεπουλ και Πρίμοζ Ρόγκλιτς. Ο Ενρίκ Μας παραμένει κι αυτός στο… κόλπο ενώ με τις διαδρομές να γίνονται απαιτητικές τα πάντα μοιάζουν ανοιχτά.

Τέλος, είναι ώρα για τη φάση των «16» του US Open τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο ταμπλό. Σπουδαίες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα του τελευταίου Grand Slam τουρνουά για τη σεζόν του τένις με εντυπωσιακές ευκαιρίες για ποντάρισμα. Άλλωστε, με το US Open να μπαίνει στην τελική του ευθεία κάθε παιχνίδι αποκτά διαφορετική βαρύτητα μιας και στον ορίζοντα εμφανίζονται τα τρόπαια.