Το πανόραμα της εβδομάδας στην Betsson

Reading time7 λ

Συναρπαστική δράση προσφέρει το κουπόνι του στοιχήματος αυτή την εβδομάδα με κορυφαίες διοργανώσεις

Ποδόσφαιρο, Formula 1, τένις, ποδηλασία και πόλο υπόσχονται ανεπανάληπτες εμπειρίες και μοναδικές συγκινήσεις για στοιχημα online στην πλατφόρμα της Betsson. Στο ποδόσφαιρο έχουμε EURO U21 2023, τα καλοκαιρινά πρωταθλήματα, αλλά και την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Copa Libertadores. Ξημερώματα Πέμπτης και Παρασκευής παίζει το κορυφαίο Κύπελλο της Λατινικής Αμερικής, όμως μόνο σε δύο ομίλους δεν έχει ξεκαθαρίσει η πρόκριση. Το Tour de France στην ποδηλασία, το FINA World Cup το πόλο, το τουρνουά τένις του Wimbledon που, ουσιαστικά, ξεκινά από αυτήν την εβδομάδα, αλλά και στο Grand Prix της Αυστρίας, το θέαμα είναι εξασφαλισμένο. Η συναρπαστική αγωνιστική κίνηση της εβδομάδας 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, περιλαμβάνει: 

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ-ΝΤΕΡΙ, ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Η ΝΤΕΡΙ

Το Σάμροκ Ρόβερς-Ντέρι είναι το παιχνίδι μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων της χώρας, όπως παρουσιάζονται αυτή την περίοδο. Έχουν αγωνιστεί ήδη τρεις φορές φέτος μεταξύ τους, με εκκίνηση το Σούπερ Καπ Ιρλανδίας το οποίο κατέκτησε η Ντέρι. Ακολούθησαν δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα στις οποίες οι ομάδες πήραν από μια νίκη.

21:45     Ντάνταλκ-Σεντ Πάτρικς Ireland Airtricity Premier Division

22:00     Σάμροκ Ρόβερς-Ντέρι    Ireland Airtricity Premier Division

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ WIMBLEDON

Από Δευτέρα 26 Ιουνίου, ο κόσμος του τένις αρχίζει να κινείται στους ρυθμούς του τουρνουά τένις στο Wimbledon. Ξεκινούν τα προκριματικά με στόχο μια θέση στο κυρίως ταμπλό. Διαρκούν ως τις 29 Ιουνίου και αναμένεται να χαρίσουν συναρπαστικά παιχνίδια. Έπειτα, το… καλό αρχίζει στις 3 Ιουλίου με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο ανδρικό ταμπλό και τη Μαρία Σάκκαρη στο γυναικείο ν’ αναζητούν τη διάκριση.

ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U21-ΒΕΛΓΙΟ U21, ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Το Πορτογαλία U21-Βέλγιο U21 της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του EURO U21 2023  έχει τον χαρακτήρα τελικού. Μετά από δύο αγώνες το Βέλγιο U21 έχει δύο βαθμούς, ενώ με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Πορτογαλία U21. Έχει μόλις έναν βαθμό και χρειάζεται μόνο νίκη στο ματς, αλλά και συγχρόνως να μη νικήσει η Ολλανδία U 21 τη διοργανώτρια Γεωργία U21 που έχει προκριθεί και θέλει να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου.  

ΧΑΚΑ- HJK ΕΛΣΙΝΚΙ, ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ

Στο Χάκα-HJK Ελσίνκι έχουμε ομάδες με διαφορετικές πορείες, τουλάχιστον πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Η Χάκα δεν έχει νίκη σε έξι ματς για τη Veikkausliiga, ενώ η HJK Ελσίνκι παραμένει αήττητη σε επτά αγώνες πρωταθλήματος (3-4-0). 

18:00     Χάκα-HJK Ελσίνκι             Veikkausliga

19:00     Ολλανδία U21-Γεωργία U21        Euro U21

19:00     Πορτογαλία U21-Βέλγιο U21      Euro U21

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΓΓΛΙΑ U21-ΓΕΡΜΑΝΙΑ U21,  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΝΤΡΑ

Πάντα όταν τίθενται αντιμέτωπες ομάδες με το «κύρος» και το «βάρος φανέλας» όπως αυτές στο Αγγλία U21-Γερμανία U21, σε οποιαδήποτε ηλικία, το μεταξύ τους παιχνίδι έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον όταν μπορεί η νίκη να σημαίνει πρόκριση για κάποια από τις δύο ομάδες του τρίτου ομίλου.

COPA LIBERTADORES – 4ος ΟΜΙΛΟΣ

Στον τέταρτο όμιλο, Φλουμινένσε (9β.) και Ρίβερ Πλέιτ (7β.) κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις και έχουν την τύχη στα… πόδια τους. Αγωνίζονται στην έδρα τους και είναι τα μεγάλα φαβορί στις αναμετρήσεις Ρίβερ Πλέιτ-Δε Στρόνγκεστ και Φλουμινένσε-Σπόρτινγκ Κριστάλ. Η Φλουμινένσε θα είναι σίγουρα στη δυάδα, αλλά και η Σπόρτινγκ Κριστάλ (7β.) θέλει να κάνει την υπέρβασή της. Μόνο νίκη θέλει η Δε Στρόνγκεστ (6.β) μέσα στη Ρίβερ Πλέιτ, ενώ οι Αργεντινοί «καθαρίζουν» με νίκη. Υπό προϋποθέσεις προκρίνονται και με ισοπαλία.

19:00     Αγγλία U21-Γερμανία U21           Euro U21

03:00     Φλουμινένσε-Σπόρτινγκ Κριστάλ              Copa Libertadores

03:00     Ρίβερ Πλέιτ-Δε Στρόνγκεστ          Copa Libertadores

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ WIMBLEDON

Τελευταία προκριματικά ματς με τα οποία θα ολοκληρωθεί το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. Οι αθλητές που θα καταφέρουν να προκριθούν θα συμπληρώσουν τους κορυφαίους, ώστε να χωριστούν στα δύο και να ξεκινήσει το τουρνουά τη Δευτέρα 3 Ιουλίου. Στο τελικό ανδρικό ταμπλό θα βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς και στο γυναικείο η Μαρία Σάκκαρη. 

COPA LIBERTADORES – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Η τρίτη του ομίλου, η Νασιονάλ (8β.) από την Ουρουγουάη, υποδέχεται την αδύναμη Μετροπολιτάνος (0β.) από την Κολομβία και αρκεί να νικήσει για να προκριθεί. Στο ντέρμπι κορυφής Ιντερνασιονάλ-Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν οι γηπεδούχοι (9β.) θέλουν νίκη, έναντι των πρωτοπόρων (10β.).

01:00     Νασιονάλ Μοντεβιδέο-Μετροπολιτάνος               Copa Libertadores

01:00     Ιντερνασιονάλ-Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν   Copa Libertadores

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΜΕ SPRINT ΤΟ GRAND PRIX ΑΥΣΤΡΙΑΣ

Η Formula 1… ταξιδεύει στην Αυστρία, με το Grand Prix να αρχίζει από την Παρασκευή 30 Ιουνίου. Καθώς είναι από τους αγώνες που θα έχουν Sprint. Η δράση αρχίζει με το… καλημέρα καθώς διεξάγεται το qualifying και κρίνεται η pole position για την Κυριακή.

ΝΤΑΝΤΑΛΚ-ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΟΔΟΣ

Η Σάμροκ Ρόβερς δείχνει ως τώρα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος Ιρλανδίας και έχει καλή διαφορά στην κορυφή. Η Ντάνταλκ είναι υπολογίσιμη κι ένα παιχνίδι εναντίον της μπορεί να είναι «ζόρικο». Βέβαια, στη μοναδική φετινή επίσκεψη της η Σάμροκ Ρόβερς νίκησε με το εντυπωσιακό 0-4. Κάτι που δεν κατάφερε την περασμένη Παρασκευή στο ντέρμπι με την Μποέμιανς, στο οποίο ισοφαρίστηκε από 0-2 σε 2-2.

FINA WORLD CUP ΠΟΛΟ

Στις 30 Ιουνίου αρχίζει το FINA World Cup ανδρών του πόλο στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου USC στο Λος Άντζελες. Συμμετέχει και η εθνική Ελλάδας, με την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου να πηγαίνει ουσιαστικά πάνοπλη στη διοργάνωση. Το πρώτο της ραντεβού για τους «8» του Super Final θα είναι με την Ουγγαρία. Διεξάγονται κι άλλες δυνατές αναμετρήσεις: Γερμανία-Ισπανία, Σερβία-ΗΠΑ και Ιταλία-Ρουμανία. Την 1η Ιουλίου είναι ορισμένοι οι ημιτελικοί και μια μέρα μετά ο μεγάλος τελικός.

21:45     Κορκ Σίτι-Ντροχέντα      Ireland Airtricity Premier Division

21:45     Ντάνταλκ-Σάμροκ Ρόβερς            Ireland Airtricity Premier Division

21:45     Σέλμπουρν-Ντέρι            Ireland Airtricity Premier Division

21:45     Σεντ Πάτρικς-Γιου Σι Ντι Ireland Airtricity Premier Division

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ

GRAND PRIX ΑΥΣΤΡΙΑΣ – SPRINT SHOOTOUT ΚΑΙ SPRINT

Το Σάββατο έχουμε πρώτα το συναρπαστικό Sprint Shootout που θα καθορίσει το grid για το Sprint που θα ακολουθήσει την ίδια ημέρα! Οι ρυθμοί στη F1 ανεβαίνουν στο μάξιμουμ, με έναν συναρπαστικό αγώνα πριν τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής.

EURO U21 2023 – ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Σάββατο και Κυριακή διεξάγονται τα προημιτελικά της διοργάνωσης που είχε αρκετές εκπλήξεις στη φάση των ομίλων. Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 5 Ιουλίου και το Σάββατο 8 Ιουλίου έχουμε τον μεγάλο τελικό.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ, ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ

Μετά τη λήξη της φάσης των ομίλων στα Λατινοαμερικάνικα Κύπελλα, Σάο Πάολο και Φλουμινένσε κοντράρονται σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο. Η τρίτη Φλουμινένσε κυνηγά την κορυφή, ενώ η Σάο Πάολο θέλει τη νίκη που θα της επιτρέψει να πιάσει τη Φλουμινένσε στη βαθμολογία. 

TOUR DE FRANCE

Την 1η Ιουλίου αρχίζει το Tour de France, ο κορυφαίος Ποδηλατικός Γύρος της χρονιάς. Για τρεις εβδομάδες, μέχρι και τις 23 Ιουλίου, οι ποδηλάτες και οι ομάδες τους θα δοκιμαστούν σε πολύ δύσκολες συνθήκες και θα επιχειρήσουν να επικρατήσουν μπαίνοντας στο Παρίσι την τελευταία ημέρα. Τα βλέμματα στον Τάντεϊ Πογκάτσαρ της UAE Emirates Team που αναζητά τον 3ο τίτλο του στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας.

22:00     Σάο Πάουλο-Φλουμινένσε          Brasileirao Serie A

00:30     Φλαμένγκο-Φορταλέζα Brasileirao Serie A

00:30     Μπαϊα-Γκρέμιο Brasileirao Serie A

03:00     Ιντερνασιονάλ-Κρουζέιρο            Brasileirao Serie A

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ

GRAND PRIX ΑΥΣΤΡΙΑΣ – Ο ΑΓΩΝΑΣ

Την Κυριακή διεξάγεται το μεγάλο event! Και η ερώτηση είναι μια: Θα μπορέσει κανείς να σταματήσει τον ιπτάμενο Μαξ Φερστάπεν;

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ-ΜΟΛΝΤΕ, ΑΗΤΤΗΤΗ ΕΝΤΟΣ Η ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Η Μπόντο Γκλιμτ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα, έχει ξεφύγει πολύ μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι αήττητη στο γήπεδό της (5-1-0), αλλά και η Μόλντε είναι μια από τις ομάδες που έχουν το ειδικό βάρος να την κοντράρει.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ, ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΛΑΡΙ

Ντέρμπι του Μπέλο Οριζόντε, έστω και αν δεν είναι το κλασσικό απέναντι στην Κρουζέιρο, αλλά απέναντι στην Αμέρικα, θα κάνει το εντός έδρας ντεμπούτο του ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι που επέστρεψε στους πάγκους για τα «μάτια» της Ατλέτικο Μινέιρο.

20:15     Μπόντο Γκλιμτ-Μόλντε Eliteserien

22:00     Ατλέτικο Μινέιρο-Αμέρικα Μινέιρο         Brasileirao Serie A

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |