Το πανόραμα της εβδομάδας στην Betsson

Reading time6 λ

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου με φουλ στοιχημα σε πλούσιο κουπόνι

Στο ποδόσφαιρο αυτής της εβδομάδας μπαίνουν για τα καλά στο «κόλπο» τα φιλικά παιχνίδια ελληνικών ομάδων, ενόψει του ξεκινήματος των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων. Ξεκινά στη Μάλτα το EURO U19 με τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας που εκκινεί με αντίπαλο τη Νορβηγία. Φουλ δράση στην Λατινική Αμερική. Το πρόγραμμα στη Serie A της Βραζιλίας περιλαμβάνει σπουδαία ντέρμπι για στοιχημα online, για τα οποία η Betsson προσφέρει μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων, πάντα στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς. Στο Τουρνουά τένις στο Γουίμπλεντον αρχίζουν την προσπάθειά τους ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, ενώ ο ποδηλατικός γύρος της Γαλλίας (Tour de France) μπαίνει στη δεύτερη εβδομάδα του. Το συναρπαστικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα ολοκληρώνεται με Φόρμουλα 1 στο Sliverstone της Αγγλίας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ-ΧΑΜΑΡΜΠΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ Η ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Η Έλφσμποργκ θα έχει το πλεονέκτημα να γνωρίζει το αποτέλεσμα της Μάλμε, η οποία είναι η μοναδική ομάδα που βρίσκεται μπροστά της στο βαθμολογικό πίνακα. Την πρώτη της νίκη μακριά από την έδρα της εξακολουθεί να αναζητεί η Χάμαρμπι.

20:00     Έλφσμποργκ-Χάμαρμπι               Allsvenskan
20:00     Μιάλμπι-Κάλμαρ            Allsvenskan

ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΝΟΡΒΗΓΙΑ U19-ΕΛΛΑΔΑ U19, ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Τα πιτσιρίκια της Ελλάδας ρίχνονται στη «μάχη» της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου τη Νορβηγία, μία αντίπαλο στα μέτρα τους. Στο πρόγραμμα της ημέρας υπάρχει και το Ισλανδία U19-Ισπανία U19.

ΑΕΚ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ, ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΩΣΗ»

Η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, καθώς θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο της Ολλανδίας, εκεί που κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, απέναντι στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ από την Κροατία.

14:00     ΑΕΚ-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ        Φιλικό
19:00     Νορβηγία U19-Ελλάδα U19       
EURO U19
22:15     Ισλανδία U19-Ισπανία U19         EURO U19

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ EURO U21 ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΦΑΒΟΡΙ

Η Αγγλία U21 έκανε την τέταρτη νίκη της χωρίς να δεχθεί γκολ και με το 1-0 επί της Πορτογαλίας U21 βρίσκεται στα ημιτελικά του θεσμού. Στα πέναλτι προκρίθηκε σε βάρος της Γεωργίας U21 το Ισραήλ U21 και είναι μεγάλο αουτσάιντερ κόντρα στους Άγγλους. Ο άλλος ημιτελικός είναι το Ισπανία U21-Ουκρανία U21, με τους νεαρούς Ουκρανούς να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη με το 3-1 επί των Γάλλων στον προημιτελικό.

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ-ΠΑΟΚ, ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει και αυτός τα φιλικά του στην Ολλανδία όπου προετοιμάζεται. Στο πρώτο παιχνίδι του αντιμετωπίζει μία ομάδα από την πατρίδα του προπονητή του, Λουτσέσκου, την ρουμάνικη Στεάουα Βουκουρεστίου.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ WIMBLEDON

Συνεχίζονται οι μεγάλες «μάχες» στο τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον με τους τενίστες και τις τενίστριες να παλεύουν για προκρίσεις και να προχωρήσουν στη διοργάνωση που απαιτεί τον καλύτερο εαυτό τους. Την ίδια ώρα, στις 13:00, ξεκινούν τις προσπάθειές τους, ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αντίπαλό του τον Ντόμινικ Τιμ και η Μαρία Σάκκαρη εναντίον της νεαρής Ουκρανής Μάρτα Κόστιουκ.

TOUR DE FRANCE

Ακόμη μια ημέρα στο Tour de France. H πρώτη εβδομάδα μπορεί να μοιάζει… αναγνωριστική, αλλά όπως λένε και ειδικοί: «Στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας, κανείς δεν νίκησε στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, αλλά πολλοί… έχασαν». Οπότε, η στρατηγική παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο τελευταίο ετάπ στη γαλλική πλευρά της Χώρας των Βάσκων.

19:00     Ισραήλ U21-Αγγλία U21               EURO U21
19:30     Στεάουα Βουκουρεστίου-ΠΑΟΚ               Φιλικό
22:00     Ισπανία U21-Ουκρανία U21       EURO U21
          

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΟΥΝΙΟΝ-ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ, ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΟΥ Η ΜΠΟΚΑ

Από τη στιγμή που η Μπόκα Τζούνιορς έχει μείνει πάρα πολύ πίσω από την κορυφή στο πρωτάθλημα Αργεντινής, η προσοχή της αυτή την εποχή στρέφεται στο Κόπα Λιμπερταδόρες, εκεί που βρίσκεται στους «16» του θεσμού.

22:00     Ουνιόν-Μπόκα Τζούνιορς             Liga Profesional

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ U19-ΙΣΠΑΝΙΑ U19, ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Οι μικροί της Ελλάδας παίζουν στη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου απέναντι στην θεωρητικά καλύτερη ομάδα, την Ισπανία, που έχει μακρά παράδοση καλών παρουσιών στις μικρές ηλικίες. Στο άλλο ματς του Β ομίλου παίζουν Ισλανδία U19-Νορβηγία U19.

FORMULA 1 – GRAND PRIX M. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ

Η Formula 1… προσγειώνεται στη Μεγάλη Βρετανία και πιο συγκεκριμένα στην πίστα του Silverstone. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο Grand Prix μετά από εκείνο της περασμένης εβδομάδας στην Αυστρία. Σήμερα το πρόγραμμα μας προσφέρει τα ελεύθερα δοκιμαστικά και αν μη τι άλλο οι ομάδες αντιμετωπίζουν προκλήσεις εξαιτίας του μικρού χρονικού διαστήματος μεταξύ των δύο αγώνων.

19:00     Ελλάδα U19-Ισπανία U19            EURO U19
22:00     Ισλανδία U19-Νορβηγία U19     EURO U19

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ

FORMULA 1 – GRAND PRIX M. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ – QUALIFYING

Δεύτερη μέρα δράσης στο Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας και το… καλό αρχίζει σήμερα. Είναι ώρα για το qualifying. Η Red Bull κι ο Μαξ Φερστάπεν παραμένουν φαβορί για να πάρουν την πρωτιά στη σχάρα εκκίνησης, αλλά οι βελτιώσεις που έχουν παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα η Aston Martin, η Mercedes και η Ferrari υπόσχονται μια ανταγωνιστική διαδικασία με έντονο ενδιαφέρον για στοίχημα.

ΑΝΤΒΕΡΠ-ΑΕΚ, ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΙΟ …ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Το δεύτερο φιλικό της ΑΕΚ θα έχει μία πολύ σημαντική διαφοροποίηση, αναφορικά με αυτό κόντρα στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Δεν θα γίνει στο προπονητικό κέντρο, αλλά στο γήπεδο της Αντβέρπ, οπότε αποκτά έναν πιο «επίσημο» χαρακτήρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ, ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού στην Αυστρία, μόλις τρεις ημέρες μετά την μετάβαση του εκεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας Η Σλοβάτσκο προετοιμάζεται στην ίδια περιοχή και θα είναι η πρώτη αντίπαλος των «κόκκινων» στη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ-ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ, ΔΥΟ ΕΠΙΔΟΞΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

Μπορεί να μην υπάρχει η αντιπαλότητα των πόλεων στο Παλμέιρας-Φλαμένγκο, καθώς η μία είναι από το Σάο Πάουλο και η άλλη από το Ρίο ντε Τζανέιρο. Όμως, το παιχνίδι έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να είναι ανάμεσα στην τριάδα που θα παλέψει φέτος για τον τίτλο, με την Παλμέιρας να είναι η κάτοχος του.

14:30     Αντβέρπ-ΑΕΚ    Φιλικό
19:00     Ολυμπιακός-Σλοβάτσκο              Φιλικό
19:00     Τελικός Διοργάνωσης   EURO U21
03:00     Παλμέιρας-Φλαμένγκο Serie A Βραζιλίας

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ

FORMULA 1 – GRAND PRIX M. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ – ΑΓΩΝΑΣ

Έχοντας πάρει… γεύση από το πού βρίσκονται οι ομάδες και οι οδηγοί, είναι ώρα για το μεγάλο φινάλε του Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας: ο αγώνας. Στο Sliverstone, που θεωρείται η έδρα της Mercedes, ο Λιούις Χάμιλτον και ο Τζορτζ Ράσελ θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό. Επίσης, η πίστα…βολεύει πολύ τα χαρακτηριστικά της Ferrari, ενώ η Aston Martin έχει φιλόδοξα πλάνα, την στιγμή που η Red Bull θέλει να κυριαρχήσει.

ΓΚΡΕΜΙΟ-ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ, ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΡΥΦΗΣ

Η Μποταφόγκο εντυπωσιάζει τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Βρίσκεται στην πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς περισσότερους από την Γκρέμιο. Η γηπεδούχος είναι δεύτερη, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο από τους πρωτοπόρους.

00:30     Γκρέμιο-Μποταφόγκο  Serie A Βραζιλίας

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |