Volley League: Ο Παναθηναϊκός για το 3/3

Reading time1 λ

Πλούσιο το κουπόνι με πολλές επιλογές από το βόλεϊ, το τένις, το NFL και άλλα αθλήματα

Ολοκληρώνεται σήμερα η 3η αγωνιστική της Volley League των ανδρών με την αναμέτρηση Φίλιππος Βέροιας-Παναθηναϊκός. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στο συγκεκριμένο ματς καθώς και σε πολλά άλλα αθλήματα, τόσο πριν από την έναρξη των events όσο και στο live.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα βόλεϊ και μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Είναι το μεγάλο φαβορί για να κάνει το 3/3 και φυσικά το ματς αποτελεί πρόκληση για τους «πράσινους» που αυτή τη σεζόν φιλοδοξούν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Ως τώρα έχουν νικήσει με 3-0 σετ τον ΟΦΗ και την Κηφισιά. Ο Φίλιππος Βέροιας ηττήθηκε στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές και αναζητά την πρώτη του επιτυχία.

Στο τένις, είναι μέρα τελικών σε τέσσερα μεγάλα τουρνουά: στο Open Vienna και στο ATP της Αγίας Πετρούπολης στους άνδρες καθώς και στα WTA Κλουζ Ναπόκα 2 και WTA Courmayeur στις γυναίκες. Τα παιχνίδια υπόσχονται θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις, χωρίς ν’ αποκλείονται οι εκπλήξεις, κάτι που παρατηρήθηκε σε όλη τη διάρκεια των διοργανώσεων.

Στο NFL, το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, συνεχίζεται με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον η 8η αγωνιστική. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Μινεσότα Βάικινγκς-Ντάλας Κάουμποϊς που διεξάγεται τα ξημερώματα της Δευτέρας. Στο πρόγραμμα, υπάρχουν και άλλα σπουδαία παιχνίδια όπως τα: Ιντιανάπολις Κολτς-Τένεσι Τάιτανς, Σικάγο Μπέαρς-Σαν Φρανσίσκο 49ερς, Λος Άντζελες Τσάρτζερς-Νιού Ίνγκλαντ Πέιτριοτς και Νιού Όρλιανς Σεντς-Τάμπα Μπέι Μπακανίερς. Στο μεταξύ, στο MLB με ανυπομονησία αναμένεται ακόμη ένα ματς των World Series του αμερικάνικου μπέιζμπολ ανάμεσα στους Χιούστον Άστρος και τους Ατλάντα Μπρέιβς. Παράλληλα, στο NHL, την λίγκα του χόκεϊ επί πάγου, υπάρχουν «δυνατά» ματς.