ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Συναρπαστικό θέαμα!

Reading time2 λ

Θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα στο WRC, στη Formula 1 και στο τένις

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του οποίου υπερήφανος χορηγός είναι η Betsson. Ο πιο απαιτητικός αγώνας στο καλεντάρι του WRC μπαίνει στη δεύτερη μέρα φουλ δράσης με έξι συναρπαστικές ειδικές διαδρομές στην Στερεά Ελλάδα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Σε «Πύργο», «Περιβόλι» και «Ταρζάν» θα δοκιμαστούν οι οδηγοί. Η MSport Ford με τον Σεμπαστιάν Λεμπ και η Hyundai Shell Mobis WRT με τους Τιερί Νεβίλ (ο οποίος άρχισε εντυπωσιακά νικώντας στην υπερειδική του «ΟΑΚΑ») και Οτ Τάνακ έχουν μπει δυνατά στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Θέλουν να συνεχίσουν έτσι και στην… καρδιά του αγώνα.

Βέβαια, αναμένεται αντίδραση από την πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, την Toyota Gazoo Racing WRT που έχει στη διάθεσή της τον Κάλε Ροβάνπερα, που οδεύει προς την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και τους πολύ καλούς Έλφιν Έβανς και Εσαπέκα Λάπι.

Παραμένουμε στο μηχανοκίνητο αθλητισμό καθώς στη Formula 1 διεξάγονται οι κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Ιταλίας στην πίστα της Μόντσα. Η πρωτιά είναι θέμα περηφάνιας για τη Ferrari, αλλά όπως παραδέχθηκαν στελέχη της τα χαρακτηριστικά της πίστας ταιριάζουν περισσότερο στα μονοθέσια της Red Bull.

«ΜΑΧΗ» ΣΦΙΟΝΤΕΚ-ΖΑΜΠΕΡ ΣΤΟ US OPEN

Στο τένις, έφτασε η ώρα του πρώτου μεγάλου τελικού στο US Open. Ίγκα Σφιόντεκ-Ονς Ζαμπέρ κοντράρονται για τον τίτλο. Η Ίγκα Σφιόντεκ, η κορυφαία τενίστρια αυτή την εποχή, αντιμετωπίζει μια από τις πιο φορμαρισμένες αθλήτριες του σιρκουΐ και υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών στο πόλο, στο πρόγραμμα υπάρχει το ματς Ελλάδα-Γαλλία καθώς η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου παλεύει για να κατακτήσει την 5η θέση στη διοργάνωση. Ξεχωρίζουν, πάντως, ο «μικρός» τελικός Ισπανία-Ιταλία και η «μάχη» για την πρωτιά Ουγγαρία-Κροατία.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών του βόλεϊ θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα στους ημιτελικούς: Πολωνία-Βραζιλία και Ιταλία-Σλοβενία. Στην ποδηλασία πλησιάζει προς το τέλος του ο Ποδηλατικός Γύρος της Ισπανίας με σπουδαίες ευκαιρίες για στοίχημα.