Η «μάχη» ανάβει στο WRC

Reading time2 λ

Σούπερ θέαμα και πλούσιες επιλογές για ποντάρισμα σε κορυφαίες αποδόσεις στο κουπόνι των σπορ

Το WRC επιστρέφει στη δράση από σήμερα και μέχρι τις 14 Μαΐου με το Rally Portugal, τον 5ο αγώνα της σεζόν. Δηλαδή, το καλεντάρι βρίσκεται στα μισά της… διαδρομής ως το EKO Rally Acropolis, του οποίου υπερήφανος χορηγός είναι η Betsson. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Η πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, η Toyota Gazoo Racing (161 βαθμοί), θα κατεβάσει τρία αυτοκίνητα με οδηγούς τους Έλφιν Έβανς (νικητής στην Κροατία), Κάλε Ροβάνπερα (νυν Παγκόσμιος Πρωταθλητής) και Τακαμότο Κατσούτα, που αντικαθιστά τον απόντα Σεμπαστιάν Οζιέ. Ο Τιερί Νεβίλ κι ο Εσπαπέκα Λάπι θα ηγηθούν της προσπάθειας της Hyundai Shell Mobis WRT (132 βαθμοί), με τον Ντάνι Σόρντο να κάνει την επανεμφάνισή του. Η MSport Ford (108 βαθμοί), πάλι, θα παρατάξει τους Οτ Τάνακ και Πιέρ-Λουί Λουμπέ.

Οι διαφορές είναι μικρές και στο πρωτάθλημα των οδηγών. Η απουσία του πρωτοπόρου Σεμπαστιάν Οζιέ (69 βαθμοί), ανοίγει το… πεδίο και αναμένεται μάχη σε ένα -ούτως ή άλλως- απαιτητικό ράλι. Ο Έλφιν Έβανς έχει επίσης 69, ο Κάλε Ροβάνπερα 68, ο Οτ Τάνακ 65 κι ο Τιερί Νεβίλ 58.

ΦΑΒΟΡΙ Η ΣΑΚΚΑΡΗ

Στο τένις, σε εξέλιξη βρίσκεται το συναρπαστικό τουρνουά της Ρώμης που προσφέρει εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα. Στο γυναικείο ταμπλό ξεχωρίζει η αναμέτρηση Μαρία Σάκκαρη-Μπάρμπορα Στρίκοβα. Η Μαρία Σάκκαρη λογαριάζεται ως το φαβορί για να περάσει στον 3ο γύρο του θεσμού. Άλλωστε, προέρχεται από πολύ καλή πορεία στο τουρνουά της Μαδρίτης, όπου έφτασε ως τα ημιτελικά και δείχνει πως βρίσκεται σε αξιόλογη αγωνιστική κατάσταση. Το κουπόνι, δε, είναι γεμάτο από ευκαιρίες για ποντάρισμα στο πλούσιο πρόγραμμα της ημέρας, τόσο στο γυναικείο όσο και στο ανδρικό τουρνουά, με σπουδαία ματς να υπόσχονται θέαμα.

Στην ποδηλασία, συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον ο Giro dItalia με μεγάλες «μάχες» σε δύσκολα ετάπ. Στο χάντμπολ, το EHF Champions League προσφέρει δυνατές επιλογές σε ματς των προημιτελικών: GOG-Μπαρτσελόνα και Βέσπρεμ-Κιέλτσε. Παράλληλα, διεξάγονται συναρπαστικά ματς στο βόλεϊ, το NHL και το MLB.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |