Υψηλό θέαμα στο στίβο

Reading time1 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Όρεγκον

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου συνεχίζεται δυναμικά και προσφέρει μοναδικές στιγμές με 100% δράση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα σε πληθώρα αγωνισμάτων και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/7), λοιπόν, η δράση κορυφώνεται με τον τελικό του άλματος επί κοντώ γυναικών, ενώ έπειτα τη… σκυτάλη παίρνουν οι αγώνες ταχύτητας. Κρίνονται τα μετάλλια στα 100 μέτρα γυναικών όπου ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα υψηλός και δεν χωρά κανένα προγνωστικό για το ποια σπρίντερ θα ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Επιπλέον, διεξάγεται και ο τελικός των 110 μέτρων με εμπόδια των ανδρών.

Στη συνέχεια, μπαίνουν στο… πρόγραμμα ο Μαραθώνιος των γυναικών που υπόσχεται μεγάλες επιδόσεις, ενώ έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον έχει και το έπταθλο των γυναικών. Τα ξημερώματα της Τρίτης (19/7), τώρα, γίνονται τα προκριματικά των 200 μ. των ανδρών και των γυναικών, αλλά τα βλέμματα θα συγκεντρωθούν στη μεγάλη «μάχη» που προβλέπεται ότι θα γίνει στον τελικό του ύψους των ανδρών, στο τριπλούν των γυναικών και στα 1.500 μέτρα των γυναικών. Όσον αφορά ελληνική παρουσία η Αναγνωστοπούλου συμμετέχει στα προκριματικά της δισκοβολίας.

ΤΕΝΙΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Το κουπόνι των σπορ, βέβαια, δεν περιορίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου. Η σεζόν του τένις συνεχίζεται με έντονο ρυθμό και σπουδαίες επιλογές για ποντάρισμα. Για το ανδρικό σιρκουΐ αρχίζουν τα τουρνουά του Αμβούργου και της Ελβετίας που υπόσχονται δυνατές αναμετρήσεις. Στο γυναικείο σιρκουΐ, τώρα, ανοίγουν τρία… μέτωπα καθώς εκτός από το τουρνουά του Αμβούργου, διεξάγονται τα τουρνουά του Παλέρμο και του Βελιγραδίου. Κλείνουμε με τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας που μπαίνει στην τελευταία εβδομάδα του και οι ποδηλάτες με τις ομάδες του ετοιμάζονται για την τελική επίθεση προκειμένου να κατακτήσουν τη νίκη.