Αυλαία με μάχη Βαλένθια-Μπασκόνια

Reading time3 λ

Πλούσια σε επιλογές για ποντάρισμα είναι η κόντρα της Βαλένθια με την Μπασκόνια στα play-off της ACB.

Η στιγμή της έναρξης της μάχη για τη διεκδίκηση του τίτλου στην ισπανική ACB έφτασε. Τα play-off του καλύτερου πρωταθλήματος της Ευρώπης ξεκινούν στις 20:45 και μάλιστα με το πολύ αμφίρροπο ζευγάρι Βαλένθια-Μπασκόνια. Τις δύο ομάδες που πάλεψαν μεταξύ τους και στη Eurolegue για την πρόκριση στην οκτάδα, χώρισε μόλις μία νίκη στο φινάλε της κανονικής περιόδου κι αυτή η σειρά, που θα κριθεί σε μάξιμουμ πέντε αγώνες, αναμένεται να είναι συναρπαστική, προσφέροντας μάλιστα πολλές επιλογές για στοίχημα. Ακολουθεί στις 23:00 η συνάντηση Ρεάλ Μαδρίτης-Γκραν Κανάρια. Η Ρεάλ Μαδρίτης, τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια, χάνοντας μόλις δύο παιχνίδια, είναι το φαβορί, διαθέτοντας και το πλεονέκτημα έδρας, όμως, η Γκραν Κανάρια παραμένει αξιόμαχη.

Για την ημιτελική φάση των play-off της γερμανικής BBL συγκρούονται στις 20:00 Λούντβιγκσμπουργκ-Μπάγερν, με τη Λούντβιγκσμπουργκ να θέλει να αποδείξει για πιο λόγο βρέθηκε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και την Μπάγερν να προσβλέπει σε επιστροφή στον θρόνο. Στη γαλλική Pro A, συναντάμε το πολύ μεγάλο εξ’ αναβολής παιχνίδι Στρασμπούρ-Μπουρζ, που είναι πλέον κρίσιμο για τη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για την τέταρτη θέση. Στο μέτωπο των τελικών της Premijer Liga Κροατίας, υπάρχει στις 22:00 ο τρίτος τελικός Σπλιτ-Ζαντάρ, που ενδεχομένως να κρίνει και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού η Ζαντάρ να έχει ήδη αποκτήσει πλεονέκτημα.

Φυσικά, η βραδιά ολοκληρώνεται με τις συγκλονιστικές μονομαχίες για την πρώτη φάση των play-off του NBA. Στις 02:00 ανταμώνουν Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Φιλαδέλφεια 76ερς. Οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς θα επιχειρήσουν να ροκανίσουν το αβαντάζ που έχουν ήδη χτίσει οι Φιλαδέλφεια 76ερς. Στις 04:30 υπάρχει η μονομαχία Μέμφις Γκρίζλις-Γιούτα Τζαζ, στην οποία οι Μέμφις Γκρίζλις θα επιχειρήσουν να χτίσουν πάνω στις βάσεις που έβαλαν μετά το σπάσιμο της έδρας, αλλά οι Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι είχαν το καλύτερο ρεκόρ της κανονικής περιόδου, δεδομένα δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

19:30   Στρασμπούρ-Μπουρζ                                        Pro A Γαλλίας

20:00   Λούντβιγκσμπουργκ-Μπάγερν                          BBL Γερμανίας

20:45   Βαλένθια-Μπασκόνια                                        ACB Ισπανίας

22:00   Σπλιτ-Ζαντάρ                                                     Premijer Liga Κροατίας

23:00   Ρεάλ Μαδρίτης-Γκραν Κανάρια                        ACB Ισπανίας

02:00   Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Φιλαδέλφεια 76ερς   NBA

04:30   Μέμφις Γκρίζλις-Γιούτα Τζαζ                           NBA