Τρίτη μάχη για Τρεβίζο-Βίρτους Μπολόνια

Reading time4 λ

Στο τρίτο ματς των play-off ανάμεσα στην Τρεβίζο και τη Βίρτους Μπολόνια έχει ενδιαφέρον για ποντάρισμα.

Στα play-off της ιταλικής Serie A επικεντρώνεται το παιχνίδι στο σημερινό κουπόνι του μπάσκετ. Οι τρίτοι αγώνες της πρώτης φάσης είναι πιθανό να κρίνουν εισιτήρια για τα ημιτελικά, αλλά μπορεί να θεριέψουν το ενδιαφέρον των σειρών. Αρχή στις 20:00 με το ζευγάρι Τριέστε-Μπρίντιζι, όπου η οικοδέσποινα Τριέστε θα επιχειρήσει να βάλει δύσκολα στην ικανότατη Μπρίντιζι. Στις 21:45 ακολουθεί η σύγκρουση Τρεβίζο-Βίρτους Μπολόνια, όπου η Τρεβίζο θέλει να είναι ανταγωνιστική απέναντι στην καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, τη Βίρτους Μπολόνια.

Σημαντικά παιχνίδια υπάρχουν στο μενού της γαλλικής Pro A. Ξεχωρίζει η μάχη Μπουρζ-Βιλερμπάν στις 21:00. Τόσο η Μπουρζ όσο και η Βιλερμπάν μάχονται για την κατάληψη της τέταρτης θέσης και το πλεονέκτημα έδρας στα play-off. Τα φώτα συγκεντρώνει το ματς Μονακό-Ναντέρ, με τη Μονακό να επιδιώκει την παραμονή της στην κορυφή και τη Ναντέρ να παλεύει για την είσοδο στην οκτάδα. Ίδιος στόχος και στο Ντιζόν-Ορλεάν, αφού η Ντιζόν κυνηγά την πρώτη θέση, ενώ η Ορλεάν προσβλέπει σε διατήρηση της θέσης της στη ζώνη των play-off. Κρίσιμη για την κούρσα της οκτάδας είναι η αναμέτρηση Λιμόζ-Σαλόν Ρεμς για τους γηπεδούχους όπως και η Σολέ-Λε Μαν για τους φιλοξενούμενους, ενώ για τα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα συναντώνται Ροάν-Λε Πορτέλ.

Η δεύτερη φάση της σλοβένικης 1.SKL συνεχίζεται απόψε με δύο παιχνίδια που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην κατάταξη, ενόψει των επερχόμενων play-off. Στο Ντομζάλε-Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας που ξεκινά στις 19:00, η γηπεδούχος Ντομζάλε θέλει το ροζ φύλλο για να ελπίζει σε κατάληψη της δεύτερης θέσης, ενώ η Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας για να παραμείνει στην κορυφή. Στο δεύτερο σκαλοπάτι, βέβαια, ισοβαθμούν αυτή τη στιγμή Ρογκάσκα-ΚΡΚΑ Νόβο Μέστο που συγκρούονται στις 21:30.

19:00   Μονακό-Ναντέρ                                                   Pro A Γαλλίας

19:00   Ντομζάλε-Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας    1.SKL Σλοβενίας

20:00   Τριέστε-Μπρίντιζι                                                 Serie A Ιταλίας

20:00   Λιμόζ-Σαλόν Ρεμς                                                Pro A Γαλλίας

20:00   Ροάν-Λε Πορτέλ                                                   Pro A Γαλλίας

21:00   Μπουρζ-Βιλερμπάν                                              Pro A Γαλλίας     

21:00   Ντιζόν-Ορλεάν                                                     Pro A Γαλλίας

21:00   Σολέ-Λε Μαν                                                        Pro A Γαλλίας

21:30   Ρογκάσκα-ΚΡΚΑ Νόβο Μέστο                           1.SKL Σλοβενίας

21:45   Τρεβίζο-Βίρτους Μπολόνια                                 Serie A Ιταλίας